ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Θετικό μήνυμα"

Ομπράντοβιτς: "Θετικό μήνυμα"
Ομπράντοβιτς INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια μοίραζε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι θετικό το γεγονός ότι ο Σάτο επέστρεψε πολύ δυνατός μετά τον τραυματισμό του.

Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής στάθηκε και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια (με Πανελλήνιο, Λιέτουβος, ΠΑΟΚ) που έδωσε η ομάδα του και διατήρησε την ψυχραιμία της μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

"Είχαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας και πίστευα ότι αυτό θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Το οποίο και έγινε", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συμπλήρωσε:

"Και είναι πολύ σημαντικό. Είναι θετικό μήνυμα για την ομάδα ότι ο Σάτο επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του είχε καλή παρουσία και στις δύο πλευρές του γηπέδου και σε λιγότερο από 12 λεπτά είχε 12 πόντους. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για τη συγκέντρωση και το πολύ καλό παιχνίδι που κάναμε.

Έγιναν κάποια λάθη στο ζον πρες του ΠΑΟΚ, τα οποία πρέπει να δούμε στη συνέχεια. Με θλίβει το γεγονός ότι ένα τέτοιο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες έγινε χωρίς κόσμο. Είναι κρίμα τέτοια παιχνίδια να γίνονται με άδειες κερκίδες".

Αναφορικά, με τους τραυματισμούς της ομάδας του, ο Ζοτς σχολίασε: " Οι τραυματισμοί επηρεάζουν μια ομάδα. Εγώ δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμασταν όλοι μαζί στην προπόνηση. Είναι ένα θέμα που μας δημιουργεί προβλήματα να το αντιμετωπίσουμε. Κι ένας παίκτης να απουσιάζει μια ομάδα επηρεάζεται".

Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσε ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος δήλωσε: "Όλες οι ομάδες όταν αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό θέλουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό θυμάμαι ότι κάναμε κι εμείς όταν ήμουν στο Ρέθυμνο ή τον Πανελλήνιο. Αυτό έκανε και ο ΠΑΟΚ, αλλά εμείς παίξαμε αρκετά καλά. Καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική διαφορά σχετικά νωρίς και να τη διατηρήσουμε ως το τέλος. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά στην Ευρωλίγκα, όπως ξεκινήσαμε με τη νίκη στη Λιθουανία στην πρεμιέρα του Top16".

Μαρκόπουλος: "Δικαία κέρδισε ο Παναθηναϊκός"

Στην αντίπερα όχθη, ο Σούλης Μαρκόπουλος, υπογράμμισε: "Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς του αγώνα. Για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις μια τόσο καλή ομάδα και τόσο καλά οργανωμένη όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξεις πολύ καλά και να βρεις τον αντίπαλο σε όχι και τόσο καλή μέρα. Δεν συνέβη τίποτα από τα δύο σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Ίσως τον βοήθησε το γεγονός ότι έπρεπε να αντιδράσει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε και όπως θα μπορούσαμε. Σε αυτό έπαιξε ρόλο κα ιη άμυνα του Παναθηναϊκού, ενώ δεχθήκαμε και εύκολα καλάθια που τον βοήθησαν να πάρει μια διαφορά.

Δεν είδα στους παίκτες μου το κίνητρο που θα έπρεπε να έχουν, αυτό που ανέφερε ο Βουγιούκας, παίζοντας απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ο αντίπαλός μας δεν μας άφησε και να παίξουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να ανταπεξέλθουμε".

Σε ερώτηση για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο Έλληνας προπονητής αρκέστηκε να πει: "Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είπε πως όποιος κι αν λείπει από την προπόνηση, είναι πρόβλημα. Πόσω μάλλον όταν για εμάς λείπει ο Παπαδόπουλος".

Τέλος, ο Γιώργος Δέδας τόνισε: "Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν μπήκαμε με ένταση στο παιχνίδι, κάτι που κάνουμε συνήθως. Ακόμη κι όταν μειώσαμε στους 12 πόντους, κάναμε λάθη και ο Παναθηναϊκός έφτασε εύκολα στη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ