ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ομπράντοβιτς: "Θα παίξουμε με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες απέναντι στη Βαλένθια, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε"

Ομπράντοβιτς: "Θα παίξουμε με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες απέναντι στη Βαλένθια, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε"
EUROKINISSI

Η τελευταία στροφή της EuroLeague βρίσκεται προ των πυλών και η Παρτίζαν χρειάζεται νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Αναντολού Εφές για να μπει στο play-in, κάτι το οποίο δεν σκέφτεται ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Η 34η αγωνιστική της EuroLeague πλησιάζει και όλα θα ξεκαθαρίσουν σχετικά με τις θέσεις που θα καταλάβουν οι ομάδες στην κανονική περίοδο.

Η Παρτίζαν χρειάζεται νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Αναντολού Εφές (11/4, 20:30) για να έχει ελπίδες πρόκρισης στο play-in, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να μην θέλει να το σχολιάσει εστιάζοντας στην ομάδα του και το τι θα κάνει εκείνη στο παιχνίδι με τη Βαλένθια (12/4, 21:30).

"Δεν υπάρχει τίποτα να σχολιάσω. Θα προετοιμαστούμε για το ματς με τη Βαλένθια, πρώτα από όλα με σεβασμό στους οπαδούς μας, που σίγουρα θα έρθουν, να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, τον αντίπαλο και θα παίξουμε με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε" ήταν τα λόγια του πολύπειρου προπονητή.

Στη συνέχεια προσέθεσε αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Ζαντάρ: "Παίξαε σοβαρά. Φανήκαμε φρέσκοι, με διάθεση να παίξουμε. Ακολουθούν τα playoffs, ξέρουμε ότι μας περιμένει η Ιγκοκέα και πριν από αυτό έχουμε παιχνίδι στην EuroLeague. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την περίοδο που έχουμε μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τα playoffs".

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει το παιχνίδι για εκείνον και όχι για να μπει η Παρτίζαν στο play-in.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ