ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Παίξαμε καλή άμυνα"

Ομπράντοβιτς: "Παίξαμε καλή άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε ευχαριστημένος από την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στο ματς της πρεμιέρας με τη Βαλένθια.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρβος τεχνικός ήταν ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του στην άμυνα, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι στο τέλος δεν υπήρχαν πολλές επιλογές στην επίθεση.

"Περιμένα μία δύσκολη αναμέτρηση και ήταν δύσκολη. Το γεγονός πως δεν είχαμε άλλο επίσημο ματς να δώσουμε, δε μας βοήθησε. Είχαμε πρόβλημα να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Από την άμυνα είμαι ευχαριστημένος. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσουμε να βρούμε τα πατήματά μας", τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε:

"Στην τρίτη περίοδο δεχθήκαμε επιπλέον πίεση από τη Βαλένθια, τον κόσμο, όλους... Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να μάθουμε να ανταποκρινόμαστε, αφού θα συναντήσουμε αυτή την κατάσταση και στην Α1, όχι μόνο στην Ευρωλίγκα. Παίξαμε καλή άμυνα, αλλά δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση".


Σχετικά με το το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ το οποίο ακολουθεί, επισήμανε: "Σε λιγότερο από 48 ώρες αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να έρθει ο κόσμος να μας δει, αφού έχουμε 5 μήνες να αγωνιστούμε στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιτούδης επισήμανε: "Το καλό ξεκίνημα μας οφείλεται στον αμυντικό τομέα. Πιέσαμε την Βαλένθια να κάνει 22 λάθη, κάναμε πολλά κλεψίματα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης επιθετικά. Χάσαμε μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο και θα πρέπει να μας προβληματίσει το τι έγινε εκεί.

Η Βαλένθια πίεσε εκεί και δεν εκμεταλλευτήκαμε την πίεση της για να βάλουμε εύκολα καλάθια. Παίξαμε καλά αμυντικά τόσο σε μαν του μαν όσο και ζώνη. Το ότι ξεκινάμε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση με τόσο καλό αμυντικό προσανατολισμό μας δίνει μία αισιοδοξία. Για αρχή είμαστε ικανοποιημένοι αλλά θα δουλέψουμε και άλλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ