ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Είναι νωρίς ακόμα"

"Είναι νωρίς ακόμα"
INTIME SPORTS

Ρομέιν Σάτο και Αντώνης Φώτσης επεσήμαναν ότι ο Παναθηναϊκός είναι φυσιολογικό να έχει μεταπτώσεις γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς στη σεζόν

Στη νίκη του Παναθηναϊκού με όπλο την άμυνα του στάθηκαν με δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα οι Ρομέιν Σάτο και Αντώνης Φώτσης.

"Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Η Βαλένθια είναι καλή ομάδα. Ουσιαστικά αυτό ήταν για εμάς το πρώτο ματς της χρονιάς. Σίγουρα πρέπει να βρούμε ρυθμό. Μία αναμέτρηση έχει διάρκεια 40 κι όχι 25 λεπτά. Χρειαζόμαστε χρόνο. Ο όμιλος είναι δύσκολος κι αυτό φάνηκε από τα πρώτα αποτελέσματα (σ.σ. νίκη της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο μέσα στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, εντός έδρας νίκη της Ολίμπια Λιουμπλιάνα επί της Εφές Πίλσεν). Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας", είπε ο Ρομέιν Σάτο.

Από την μεριά του ο Αντώνης Φώτσης τόνισε: " Πιστεύω ότι φάνηκε ότι ήμασταν έτοιμοι, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, εμείς το κάναμε εύκολο. Μπήκαμε με το μυαλό να είναι συγκεντρωμένο στη νίκη. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη Βαλένθια σε χαμηλούς ρυθμούς.

Τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα και σήμερα είχαμε πολύ καλή άμυνα. Δεν είχαμε άγχος, αλλά ανυπομονησία για την πρεμιέρα . Ήταν ένα κίνητρο για εμάς ότι παίζαμε πρώτο παιχνίδι εκτός με μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Βαλένθια. Το αποτέλεσμα στη Μόσχα δεν μας απασχολεί. Δεν κοιτάμε τα άλλα αποτελέσματα και ελπίζω να μην χρειαστεί να το κάνουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ