EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Παίξαμε 13' χωρίς ψηλούς, 13' στο μπάσκετ είναι μία ζωή"

Ομπράντοβιτς: "Παίξαμε 13' χωρίς ψηλούς, 13' στο μπάσκετ είναι μία ζωή"
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς INTIME SPORTS

Στα σημεία που κόστισαν στην Παρτίζαν την νίκη στο ΣΕΦ στάθηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετά από την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στην παράταση.

Λόγο για χαμένη ευκαιρία της Παρτίζαν έκανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε ακόμα στις αποβολές, λόγω φάουλ, των Φρανκ Καμίνσκι και Άλεν Σμάιλαγκιτς, γεγονός που θεωρεί ότι κόστισε στην ομάδα του.

Να σημειώσουμε πως ο Καμίνσκι αποβλήθηκε στα 2'20" πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου του αγώνα, όταν χρεώθηκε με τεχνική ποινή ενώ είχε ήδη τέσσερα φάουλ, ενώ ο Σμάιλαγκιτς υπέπεσε στο πέμπτο του φάουλ και τέθηκε εκτός στο 39'.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

"Όταν πηγαίνει στην παράταση, θεωρείς πως έχεις μία ευκαιρία να κερδίσεις. Νομίζω ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία απόψε. Παρόλα αυτά θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο μέρος είχαμε πρόβλημα με τα λάθη και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Ολυμπιακός. Ακόμα κι έτσι όμως, ήταν θετικό ότι βρισκόμασταν μόνο στο -6.

Είμαι πολύ χαρούμενος από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος. Ας πούμε πως κάποιες αποφάσεις που πήραμε ήταν λανθασμένες και για αυτό χάσαμε το παιχνίδι κατά τη γνώμη μου.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι παίξαμε χωρίς τους δύο ψηλούς, τον Καμίνσκι και τον Σμάιλαγκιτς, για αρκετά λεπτά. Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Παίξαμε 8 λεπτά στην κανονική διάρκεια χωρίς ψηλούς και 5 λεπτά στην παράταση. Είναι 13 λεπτά και 13 λεπτά στο μπάσκετ είναι μία ζωή.

Σας εξήγησα τι θεωρώ ότι μας κόστισε στο πρώτο μέρος. Τα λάθη μας τους επέστρεψαν να σκοράρουν εύκολους πόντους στο transition, ενώ ο Ολυμπιακός είχε πολλές δεύτερες ευκαιρίες από τα επιθετικά του ριμπάουντ. Για αυτό τον λόγο έβαλαν 49 πόντους. Πόσους έβαλαν στην τρίτη περίοδο; Δέκα. Και για αυτό υπάρχει λόγος.

Ελέγξαμε τα ριμπάουντ, δεν κάναμε λάθη. Αυτή ήταν η διαφορά. Στο μπάσκετ παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Αν ελέγχεις την κατάσταση στην επίθεση, είναι πιο πιθανό να παίξεις καλύτερα και στην άμυνα. Αλλάξαμε στο δεύτερο μέρος, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ