ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Κάναμε ηλίθια λάθη"

Ομπράντοβιτς:  "Κάναμε ηλίθια λάθη"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του και τόνισε ότι η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τους πράσινους.

Στα 14 λάθη τα περισσότερα εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε:

«Βρεθήκαμε στη Μόσχα έχοντας να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ σε μια περίεργη κατάσταση, καθώς στην ομάδα υπήρχε η αλλαγή του προπονητή, αλλά και το γεγονός ότι είχε καταγράψει ένα κακό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Είναι καταστάσεις που πάντα δίνουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες και σήμερα η ΤΣΣΚΑ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε μιλήσει με τους παίκτες γι’ αυτό, προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε και να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας για το επιθετικό παιχνίδι που σίγουρα θα επιστράτευαν οι αντίπαλοί μας.

Για εμάς είναι ένα θέμα το πόσο εύκολα χάσαμε διαφορές που πήραμε αρκετές φορές μέσα στον αγώνα, εξαιτίας ηλίθιων λαθών. Είναι πρόβλημα να παίζεις τόσο καλά και να χάνεις διαφορές από βλακώδη λάθη. Είναι δύσκολο να το βλέπεις αυτό να γίνεται και είναι κάτι που θα πρέπει να διορθώσουμε. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για εμάς, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πάλεψαν για 40 λεπτά και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη.

Συγχαρητήρια και στην ΤΣΣΚΑ που πάλεψε μέχρι το τέλος, διεκδικώντας τις πιθανότητες για νίκη. Άλλαξαν κάποια πράγματα, έδωσαν χρόνο στους πιο έμπειρους παίκτες, τους παίκτες που γνωρίζουν καλύτερα, αφήνοντας εκτός ή δίνοντας λίγο χρόνο σε άλλους παίκτες όπως ο Μαριάνοβιτς ή ο Γκόρντον. Προσπαθούν, προσπάθησαν και σήμερα, αλλά εμάς όπως πάντα μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς».

Στη συνέχεια Ρώσος δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αν τον προβλημάτισε η απόδοση των ψηλών της ΤΣΣΚΑ με τον Ζοτς να απαντάει ότι:

«Το ότι ο Σοκολόφ σκόραρε δεν ήταν έκπληξη για εμάς. Και σκόραρε χάρη στο παιχνίδι των περιφερειακών του, που έκαναν πολύ δουλειά στο να του δίνουν έτοιμα καλάθια. Είναι ένας τομέας στον οποίο κάναμε κάποιες φορές μεγάλα αμυντικά λάθη. Από τους δικούς μου ψηλούς… Ο Βουγιούκας είναι ένας παίκτης που ήρθε τώρα στην ομάδα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζει εξαιρετικά και χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει και στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω σ’ αυτόν».

Μάλιστα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε και το τι θα συμβούλευε την ΤΣΣΚΑ όντας η ρώσικη ομάδα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση: «Η ΤΣΣΚΑ έχει αρκετούς ανθρώπους έμπειρους που καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν. Από την πλευρά μου εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα. Πιστεύω άλλωστε ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ρώσικη ομάδα έχει να κάνει και με τους τραυματισμούς. Υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί και είναι κάτι που δεν αφήνει ούτε να προπονηθείς καλά. Και αν δεν προπονείσαι καλά, δεν παίζεις καλά. Ήταν μια κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε και εμείς πέρυσι στο Τοπ16», είπε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ