ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Είναι επικίνδυνη"

Ομπράντοβιτς: "Είναι επικίνδυνη"
Ζοτς

"Ξέρουμε ότι η ΑΕΛ είναι επικίνδυνη" τόνισε ο Ομπράντοβιτς. "Σε ανοδική πορεία" πρόσθεσε ο Κέτσμαν

"Παίζουμε με μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και αυτό σημαίνει ότι είναι επικίνδυνη και θέλει προσοχή από μέρους μας.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια με Μαρούσι και Παρτιζάν δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και η εμφάνιση που κάναμε την Πέμπτη θα μας βοηθήσει σε όλους τους τομείς, ενώ και η νίκη που πετύχαμε ήταν πολύ σημαντική. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια και το ίδιο ισχύει και για τον αυριανό αγώνα"

τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Από τη μεριά του ο Ντούσαν Κέτσμαν πρόσθεσε: "Προετοιμαστήκαμε για τον αγώνα, όπως κάνουμε για κάθε αγώνα που έχουμε στο πρόγραμμά μας, είδαμε τον αντίπαλό μας και τώρα θα πρέπει να δείξουμε αυτό που θέλουμε, το πρόσωπο που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια και απέναντι στην ΑΕΛ.

Μετά από έναν αγώνα όπως αυτός με την Παρτιζάν για το Top-16, θα πρέπει να βρούμε κίνητρο για να πάρουμε μία ακόμη νίκη, καθώς ξέρουμε ότι κάθε θετικό αποτέλεσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι, για να εστιάσουμε στη συνέχεια στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα που ακολουθεί για την Ευρωλίγκα. Ξέρουμε ότι νικήσαμε εύκολα στον πρώτο γύρο, όπως ξέρουμε ότι η ΑΕΛ χρειάζεται τη νίκη και ότι κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό έχει ένα έξτρα κίνητρο. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης"



.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ