ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Μόουζες Ράιτ

Georgia Tech's Moses Wright, center, looks for an opening on Kentucky's Keion Brooks Jr., right, and Kahlil Whitney, left, during the first half of an NCAA college basketball game in Lexington, Ky., Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/James Crisp)
Georgia Tech's Moses Wright, center, looks for an opening on Kentucky's Keion Brooks Jr., right, and Kahlil Whitney, left, during the first half of an NCAA college basketball game in Lexington, Ky., Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/James Crisp) AP PHOTO / JAMES CRISP

Στην τελική ευθεία μπήκε η περίπτωση του Μόουζες Ράιτ (25 χρονών, 2.06 μέτρα) στον Ολυμπιακό, με την υπόθεση του Αμερικανού ψηλού να βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο και να μένουν οι υπογραφές για να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Ο Μόουζες Ράιτ (25 χρονών, 2.06 μέτρα) προβάρει την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι επαφές προχώρησαν και πλέον απομένουν οι υπογραφές προκειμένου ο αθλητικός ψηλός να ανακοινωθεί από τους "ερυθρόλευκους", πιθανόν ακόμα και σήμερα (26/1).

Ο Ράιτ είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα για να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στην θέση του σέντερ μετά τους τραυματισμούς των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ, με τους "ερυθρόλευκους" να κινούνται άμεσα για την περίπτωση του ψηλού της Μερκεζεφέντι, που αποτελεί το νέο φυντάνι της τουρκικής ομάδας.

Ο Ράιτ είναι ένας αθλητικός ψηλός που παίζει εξαιρετικά το Pick and Roll και προστατεύει το καλάθι και έρχεται έχοντας αγωνιστικό ρυθμό, αριθμώτας 26.4 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ