ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός: Την Πέμπτη (15/2) το μεσημέρι λήγει η διορία για αλλαγή στην 7αδα ξένων

EUROLEAGUE /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με την οριστική απόφαση για την 7άδα των ξένων να αναμένεται την Πέμπτη (15/2) δηλαδή μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin (16/2, 18.00, LIVE από το SPORT24).

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το τζάμπολ στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με τις οκτώ ομάδες να προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα προημιτελικά (15/2 και 16/2).

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει προχωρήσει σε κάποια αλλαγή ως προς την 7αδα των ξένων, αν και βρίσκεται σε δίλημμα εδώ και μέρες.

Αυτή τη στιγμή δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις έχουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος, Αϊζέια Κάναν, Άλεκ Πίτερς, Μουστάφα Φαλ, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ και Ίγκνας Μπραζντέικις. Οι ερυθρόλευκοι έχουν δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, όμως αν θέλουν να αλλάξουν το ρόστερ τους για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, πρέπει να το κάνουν μέχρι αύριο Πέμπτη το μεσημέρι. Δηλαδή μια μέρα πριν από τον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι bwin (16/2, 18.00, LIVE από το SPORT24).

Η όποια σκέψη αφορά στον Σακίλ Μακίσικ και όχι τον Λουκ Σίκμα, που ούτως ή άλλως θα είναι εκτός. Μέχρι την Τετάρτη στις 17.30 ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του δεν προχώρησαν σε δήλωση αλλαγής και μένει να δούμε αν θα κάνουν κάτι αύριο. Αν και όσο περνούν οι ώρες, μειώνονται οι πιθανότητες αλλαγής.

Οπως και να έχει, πάντως, σε κάθε ματς δικαίωμα να αγωνιστούν έχουν οι έξι από τους επτά, με τους προπονητές να έχουν τη δυνατότητα για rotation κατά τη διάρκεια του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ