ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Τάιλερ Ντόρσεϊ τέλος για τον Ολυμπιακό. Ο ομογενής γκαρντ ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αφού αποφάσισε να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενημέρωσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι δεν θα αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε. Όχι γιατί προτίμησε να παίξει για άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο (βλ. Φενέρμπαχτσε), αλλά επειδή βρήκε αυτό που έψαχνε στο ΝΒΑ!

Η παραμονή του ομογενούς γκαρντ αποτελούσε εξ αρχής ένα μείζονος σημασίας θέμα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την κατανομή ρόλων εν όψει του 2022/23. Το ΝΒΑ όμως ήταν πάντα στο μυαλό του ίδιου, αποτελούσε τον μεγάλο στόχο του και μετά από μια σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, βρήκε αυτό που έψαχνε.

Παρά την εξαιρετική πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι ερυθρόλευκοι, μόλις προέκυψε επί της ουσίας η προοπτική του ΝΒΑ για τον ίδιο, όλα τελείωσαν. Δεν τον απασχολούσαν ούτε τα χρήματα, ούτε η διάρκεια του συμβολαίου. Μόνο να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη για να δοκιμάσει την τύχη του, για δεύτερη φορά.

Το SPORT24 ανέλυσε διεξοδικώς τα δεδομένα για το ενδιαφέρον των Ντάλας Μάβερικς για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, από την στιγμή που οι δύο πλευρές ήρθαν σε δια ζώσης επαφή τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι, ο 26χρονος περιφερειακός θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη μονιμοποίηση στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Πάνω απ όλα όμως, θα εξασφαλίσει την περίφημη σύνταξη από το ΝΒΑ, αυτή που αλλάζει τη ζωή πολλών παικτών μετά το πέρας της καριέρας τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ