Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αλλαγή στον 1ο τελικό της Α1 Γυναικών λόγω Disney και Αντετοκούνμπο

Η Αλεξανδρή με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Η Αλεξανδρή με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Η σύμβαση της Disney με το ΣΕΦ για τα γυρίσματα της ταινίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο άλλαξε την ώρα διεξαγωγής του 1ου τελικού της Α1 Γυναικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ όρισε στο ΣΕΦ (βοηθητικό 5) για την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι τον 1ο τελικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, όμως η Disney έχει υπογράψει σύμβαση με το Στάδιο για τα γυρίσματα της ταινίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με συνέπεια να καθίσταται αδύνατη η διεξαγωγή της αναμέτρησης τη συγκεκριμένη ώρα.

Η Disney έστειλε αμέσως τις συμβάσεις στην Ομοσπονδία και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του να γίνει το παιχνίδι στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να υπάρξει ώρα ώστε μέχρι το απόγευμα να αδειάσουν οι εγκαταστάσεις και να γίνουν κανονικά τα γυρίσματα. Σε διαφορετική περίπτωση, με ομάδες, κάμερες, φωτογράφους και όλους όσοι θα βρίσκονται εκεί, θα είναι αδύνατο να προχωρήσει η διαδικασία της ταινίας. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα και οι κομπάρσοι έχουν υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Έτσι, κατόπιν συνεννόησης με την ΕΟΚ και τον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι άλλαξε ώρα διεξαγωγής. Συγκεκριμένα, πήγε τρεις ώρες πίσω (από τις 15:00 στις 12:00), με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει πως "σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ της 20/5/2021 για την 1η αγωνιστική της Δ’ Φάσης – play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 15.00, θα διεξαχθεί ώρα 12.00".

Θυμίζουμε πως αν δεν είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με τις ενστάσεις και τις αναβολές, ο τρίτος τελικός είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη 19 Μαΐου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ