ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παίκτες και οπαδοί γιόρτασαν μαζί τη νίκη επί της Αρμάνι

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Mediolanum Forum
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Mediolanum Forum EUROKINISSI

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν δυναμική υποστήριξη από περίπου 50 οπαδούς τους στις εξέδρες του Mediolanum Forum και στο φινάλε του αγώνα που τους βρήκε θριαμβευτές επί της Αρμάνι, χειροκρότησαν το κοινό τους.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός από την αρχή μέχρι το φινάλε απέναντι στην Αρμάνι και το φινάλε του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να θριαμβεύουν με 93-72, πανηγυρίζοντας την πρώτη φετινή τους νίκη στη φετινή Euroleague.

Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα οι ερυθρόλευκοι είχαν την υποστήριξη 50 οπαδών τους που δεν σταμάτησαν να τους επευφημούν και να τους ενθαρρύνουν και το τέλος τους βρήκε όλους μαζί να γιορτάζουν τη σπουδαία επιτυχία.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε ούτε ένα λεπτό", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, ποστάροντας και μία χαρακτηριστική φωτογραφία με το χειροκρότημα των παικτών προς τον κόσμο, ενώ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε συγχαρητήρια στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Λομβαρδία και την έσπρωξαν στη νίκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ