ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Έχουμε ταλαντούχους παίκτες, αλλά πρέπει να παίζουμε πάντα ομαδικά"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον πάγκο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο | 26 Νοεμβρίου 2021
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον πάγκο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο | 26 Νοεμβρίου 2021 INTIME

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από τον θρίαμβο στο Μιλάνο, καθώς εξήγησε για ακόμα μία φορά πως η φετινή EuroLeague είναι ένας πάρα πολύ σκληρός μαραθώνιος.

Τέσσερις ημέρες μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός τα έκανε σχεδόν όλα σωστά στο Μιλάνο. Διέλυσε την Αρμάνι, έκανε ρεκόρ στην ιστορία του στη EuroLeague με 18 τρίποντα και άφησε τους πάντες ευχαριστημένους, κυρίως τον Γιώργο Μπαρτζώκα που για ακόμα μία φορά στάθηκε στην ομαδικότητα που, θεωρεί, ότι πάντα θα κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, αλλά και τους οπαδούς που ήρθαν για να μας υποστηρίξουν. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια, κάναμε σπουδαία επιθετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και μια πολύ καλή αμυντική εμφάνιση, κατά τη γνώμη μου, στο δεύτερο μέρος. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, που είναι πάντα σημαντικό όταν παίζεις απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, σταματήσαμε τη δημιουργία του Ντιλέινι και του Ροντρίγκεθ και γι' αυτό κερδίσαμε.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, όμως από αύριο θα πρέπει να την ξεχάσουμε γιατί αυτή η EuroLeague είναι πάρα πολύ δύσκολη. Νομίζω πως όταν η ομάδα δουλεύει σε καλή κατεύθυνση, όλοι εμπλέκονται στο επιθετικό παιχνίδι. Είχαμε πολλές ασίστ απόψε, είχαμε δημιουργία και πιστέψαμε στους αθλητές μας. Έχουμε ταλαντούχους μπασκετμπολίστας, απλά πρέπει να παίζουμε πάντα ομαδικά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ