ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Όταν ο Φουρνιέ εξέφραζε την επιθυμία να παίξει για τους ερυθρόλευκους

Detroit Pistons guard Evan Fournier (31) plays against the Miami Heat in the second half of an NBA basketball game in Detroit, Friday, March 15, 2024. (AP Photo/Paul Sancya)
Detroit Pistons guard Evan Fournier (31) plays against the Miami Heat in the second half of an NBA basketball game in Detroit, Friday, March 15, 2024. (AP Photo/Paul Sancya) AP PHOTO/PAUL SANCYA

Το όνομα του Εβάν Φουρνιέ ακούγεται ολοένα και περισσότερο για ενδεχόμενη επιστροφή στην Ευρώπη και το SPORT24 σάς θυμίζει μία ανάρτηση που είχε κάνει προ διετίας ο Γάλλος γκαρντ, όταν εξέφραζε την επιθυμία να αγωνιστεί κάποια ημέρα στον Ολυμπιακό.

Τα εθνικά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν, η μεταγραφολογία ξεκίνησε και το όνομα του Εβάν Φουρνιέ έχει αρχίσει να ακούγεται όλο και περισσότερο. Αυτό δεν είναι όμως τυχαίο, αφού το συμβόλαιο ύψους 19 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει ο Γάλλος περιφερειακός με τους Πίστονς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο κρίνεται αρκετά "βαρύ" για την ομάδα από το Ντιτρόιτ, η οποία καλείται μέχρι τις 29 Ιουνίου να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή έαν θα τον αποδεσμεύσει.

Αν συμβεί το δεύτερο, τότε, δεν αποκλείεται ο Φουρνιέ να αναζητήσει μπασκετική στέγη στην Ευρώπη, μιας και είναι 32 ετών και έχει ήδη εισπράξει 145.384.369 δολάρια στην καριέρα του, έχοντας σταθερή παρουσία στον μαγικό κόσμο του NBA από το 2012.

Με το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη να είναι ορατό, το SPORT24 ανατρέχει στο 2022, όταν ο Φουρνιέ μέσω ανάρτησης στα social media είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί κάποια στιγμή για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε το όνομά του ήδη έχει αρχίσει να ακούγεται και για τους ερυθρόλευκους, που θα βγουν στην αγορά για να πάρουν ένα μεγάλο περιφερειακό σκόρερ.

"Αν μία μέρα έπρεπε να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω οπουδήποτε ήθελα, νομίζω ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Είναι ακόμη ένα φανταστικό κλαμπ", ήταν τότε τα λόγια του Εβάν Φουρνιέ.

Ο Φουρνιέ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Νάγκετς, Μάτζικ, Σέλτικς, Νικς και Πίστονς, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μέτρησε κατά μέσο όρο 6.9 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ