ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Θάνος Νίκλας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα μπάσκετ γυναικών

Ο Θάνος Νίκλας στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Θάνος Νίκλας στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Με τον Θάνο Νίκλα επικεφαλής στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Στο "τιμόνι" της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού θα συνεχίσει ο Θάνος Νίκλας, με τους ερυθρόλευκους να ανανεώνουν τη συνεργασία τους με τον προπονητή που τους οδήγησε στην τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1.

Μετά από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο τεχνικός των Πειραιωτών εξήγησε ότι ανυπομονεί να συνεχίσει το ταξίδι του στον πάγκο της ομάδας:

"Με μεγάλη χαρά αποδέχομαι την ανανέωση του συμβολαίου μου με την αγαπημένη μας ομάδα. Το ταξίδι μας, μέχρι τώρα, ήταν γεμάτο προκλήσεις, εύκολες και δύσκολες στιγμές και αμέτρητες αναμνήσεις και ανυπομονώ να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι. Η υποστήριξή της διοίκησης είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας επιτυχία.

Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σε κάθε βήμα και την πίστη στο πλάνο μας, που μας επιβραβεύει με τη κατάκτηση τίτλων και τη διατήρηση μας στη κορυφή. Η επόμενη χρονιά χτίζεται για να γράψουμε νέες σελίδες δόξας στην ιστορία της ομάδας μας. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Ανανέωση συνεργασίας με τον Θάνο Νίκλα.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Νίκλα. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση του Θάνου Νίκλα: «Με μεγάλη χαρά αποδέχομαι την ανανέωση του συμβολαίου μου με την αγαπημένη μας ομάδα. Το ταξίδι μας, μέχρι τώρα, ήταν γεμάτο προκλήσεις, εύκολες και δύσκολες στιγμές και αμέτρητες αναμνήσεις και ανυπομονώ να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι. Η υποστήριξή της διοίκησης είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας επιτυχία. Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σε κάθε βήμα και την πίστη στο πλάνο μας, που μας επιβραβεύει με τη κατάκτηση τίτλων και τη διατήρηση μας στη κορυφή. Η επόμενη χρονιά χτίζεται για να γράψουμε νέες σελίδες δόξας στην ιστορία της ομάδας μας. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε»".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ