ΟΠΑΠ FINAL 8

Ολυμπιακός: Ο Παπανικολάου σήκωσε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ μπροστά απ' τον κόσμο στο ξενοδοχείο

Ολυμπιακός: Ο Παπανικολάου σήκωσε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ μπροστά απ' τον κόσμο στο ξενοδοχείο

Ο Κώστας Παπανικολάου σήκωσε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ μπροστά από τον κόσμο που βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, καθώς επικράτησε 69-58 του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο ερυθρόλευκος κόσμος περιχαρής, βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο της ερυθρόλευκης αποστολής στο Ηράκλειο, προκειμένου να αποθεώσει τους θριαμβευτές.

Ο Κώστας Παπανικολάου κατάφερε να ξεσηκώσει τα πλήθη, καθώς στο κατώφλι του ξενοδοχείου, σήκωσε το τρόπαιο μπροστά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ