ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο μικρός φίλαθλος που έκανε "ντου" στο παρκέ και χάθηκε στις αγκαλιές των παικτών

Ολυμπιακός: Ο μικρός φίλαθλος που έκανε "ντου" στο παρκέ και χάθηκε στις αγκαλιές των παικτών

Ένας μικρός φίλαθλος του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλησε να βρεθεί όσο πιο κοντά γινόταν στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, όταν αυτοί θα έκαναν το καθιερωμένο ζντο και "χάθηκε" στις αγκαλιές των παικτών.

Ο επιμένων και ο τολμών νικά. Ένας μικρός φίλαθλος του Ολυμπιακού, μετά το θριαμβευτικό 73-60 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΣΕΦ, θέλησε να βρεθεί όσο πιο κοντά γινόταν στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, όταν αυτοί θα έκαναν το καθιερωμένο ζντο στο κέντρο του παρκέ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έτσι, λοιπόν, κατάφερε και... τρύπωσε στο court, βρέθηκε δίπλα στον Κώστα Σλούκα και εκείνος του προσέφερε απλόχερα μια ζεστή αγκαλιά και τον έκανε -έστω για λίγα δευτερόλεπτα- μέλος της ομάδας. Ο διεθνής γκαρντ δεν ήθελε με τίποτα να χαλάσει μια υπέροχη στιγμή για τον πιτσιρικά, ο οποίος θα το θυμάται για πολύ καιρό.

"Όταν έρχεται απρόσκλητος στο πάρτι σου, αλλά γίνεται αμέσως μέρος της αγέλης" έγραφε στα αγγλικά η λεζάντα πάνω από το σχετικό video που ανέβασε η ΚΑΕ στα social media, με την καθιερωμένη "Καλημέρα" που έχει γίνει θεσμός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ