ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες σε κανονική περίοδο

Η γροθιά του Μπαρτζώκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν
Η γροθιά του Μπαρτζώκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν INTIME SPORTS

Ιστορική αποδείχθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού το απόγευμα της Κυριακής (24/3) έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία των ερυθρόλευκων, προσπερνώντας τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στη σχετική λίστα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να γράφει ιστορία με τον Ολυμπιακό, αφού με την επικράτηση των ερυθρόλευκων επί του Απόλλωνα Πάτρας, έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία των Πειραιωτών σε κανονική περίοδο στη Stoiximan Basket League.

Ο έμπειρος τεχνικός κατέγραψε την 113η νίκη του με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής (24/3) και προσπέρασε στη σχετική λίστα τον εμβληματικό Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος σταμάτησε στις 112 (σε 128 ματς) τη σεζόν 2011-12.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατέγραψε την συγκεκριμένη επίδοση σε 119 αναμετρήσεις, με το ποσοστό των νικών να τοποθετείται στο εντυπωσιακό 94,95%.

Ο μοναδικός που προπορεύεται στη λίστα με τις περισσότερες νίκες στον ερυθρόλευκο πάγκο από καταβολής της Α1 κατηγορίας είναι ο αείμνηστος Γιάννης Ιωαννίδης με 129 νίκες, με τις 18 από αυτές να σημειώνονται τη σεζόν 1991-1992, πριν συσταθεί η επαγγελματική μορφή του πρωταθλήματος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ