STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός: Μία αγωνιστική στους ερυθρόλευκους, κεκλεισμένων το Game 5 αν υπάρξει

Ολυμπιακός: Μία αγωνιστική στους ερυθρόλευκους, κεκλεισμένων το Game 5 αν υπάρξει
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τα γεγονότα πριν από το Game 1 κόντρα στον Παναθηναϊκό και αν υπάρξει Game 5 στους τελικούς θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι ερυθρόλευκοι προσφεύγουν στο ΑΣΕΑΔ.

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Game 1 των τελικών της Basket League.

Σε περίπτωση που υπάρξει Game 5 στη σειρά, αυτό θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο. Σε διαφορετική περίπτωση η τιμωρία θα εκτιθεί στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν. Η τιμωρία αφορά στο Game 5 κι όχι στο Game 3 λόγω του γεγονότος ότι ενεργοποιείται μετά από πέντε ημερολογιακές μέρες, κάτι που σημαίνει πως δεν προλαβαίνει να ισχύσει από την τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουνίου.

Ο Ολυμπιακός πάντως αναμένεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ με στόχο να πετύχει μείωση της ποινής, που του επιβλήθηκε.

Αναλυτικά η απόφαση:

"1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ,

β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ