ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τόμπι, Λαμπεϊρί, Μπολομπόι, Κώστας Αντετοκούνμπο και στο βάθος Μάρτιν

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τόμπι, Λαμπεϊρί, Μπολομπόι, Κώστας Αντετοκούνμπο και στο βάθος Μάρτιν
INTIME SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ δεν πρόκειται να αφήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοβ ελεύθερο, άρα ο Ολυμπιακός βάζει άλλες προτεραιότητες. Ούτως ή άλλως βέβαια οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν παράλληλα - εδώ και καιρό - την αγορά των ψηλών για να είναι έτοιμοι.

Το κόλπο γκρόσο με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ είχε εξ αρχής πολλές δυσκολίες για τον Ολυμπιακό, με την πιο σημαντική να λέγεται ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι δεν τον αφήνουν, θέλουν να του κάνουν και νέο συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών, συνεπώς η κατάσταση ξεκαθαρίζει. Άλλωστε την πραγματικότητα την ήξεραν καλά οι ερυθρόλευκοι και εξέταζαν παράλληλα όλες τις άλλες περιπτώσεις.

Υπάρχουν άλλωστε πολλοί ψηλοί που κυκλοφορούν στην αγορά ως ελεύθεροι και ο Ολυμπιακός έχει ήδη τον Μουστάφα Φαλ, οπότε έχει τον βασικό του σέντερ και ψάχνει για τον παρτενέρ του.

Δύο περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι τέως παίκτες της Βαλένθια, που έμειναν ελεύθεροι. Ο ένας είναι ο Μάικ Τόμπι (28, 2.11), ο Αμερικανός που έχει διαβατήριο Σλοβενίας και αγωνίζεται στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς στην Εθνική ομάδα της χώρας. Εξαιρετικός επιθετικός στο κομμάτι πικ εντ ρολ και του πικ εντ ποπ, ειδικά με καλούς πασέρ μπορεί να βγάλει το όλο το ταλέντο του. Παίζει και "4" στην επίθεση, μόνο "5" όμως στην άμυνα, εκεί που συνολικά δεν είναι το δυνατό του σημείο.

Έτερη περίπτωση από την Βαλένθια είναι ο Γάλλος Λουί Λαμπεϊρί. Ο διεθνής με τους μπλε είναι 30 ετών και έχει ύψος 2.08, παίζει και 4 και 5, κάτι που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, όμως η βασική του θέση είναι πάουερ φόργουρντ. Περισσότερο συμπληρωματικός ψηλός, που ταιριάζει αμυντικά κυρίως στη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η περίπτωση Μπολομπόι

Πάντα στα ραντάρ του Ολυμπιακού είναι ο Τζόελ Μπολομπόι (28, 20.06) της ΤΣΣΚΑ, που πάντως κι αυτός δεν είναι ακόμα ελεύθερος. Βρίσκεται στα δικαστήρια με τους Ρώσους και προσπαθεί να αποχωρήσει, μέχρι τότε όμως η κατάσταση δεν θα είναι ξεκάθαρη. Ο Μπολομπόι παίζει και "4" και "5" και είναι ίσως ένας παίκτης που ταιριάζει ιδανικά στους ερυθρόλευκους.

Ο Κώστας, ο Μάρτιν και πολλοί άλλοι

Υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό στην αγορά, όπως ο Κώστας Αντετοκούνμπο που δεν θα μείνει στη Βιλερμπάν και οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κρύψει ποτέ το ενδιαφέρον γι αυτόν. Από πέρσι άλλωστε τον είχαν στο στόχαστρο.

Δίχως πάντως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο παραμονής του Χασάν Μάρτιν, που δίχως προβλήματα τραυματισμού είναι ένας πολύ καλός μπακ απ σέντερ.

Γενικά ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει το δικαίωμα να μην βιάζεται, το ρόστερ του χρειάζεται απλά 2-3 κινήσεις για να συμπληρωθεί, αφού ο κορμός δεν έχει αλλοιωθεί. Πάντα προτεραιότητα είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που κρατάει ουσιαστικά τα κλειδιά του υπόλοιπου σχεδιασμού και λογικά μέχρι τις 10 Ιουλίου το θέμα θα έχει πάρει το δρόμο του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ