ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Βατούτιν σε Μπόλομποϊ: "Αυτό που έκανες είναι ακόμη ένας εξαιρετικός λόγος για να πάμε δικαστικά"

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν INTIME

Λίγες ώρες μετά το διαδικτυακό ξέσπασμα του Τζόελ Μπόλομποϊ κατά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αντρέι Βατούτιν απάντησε μέσω του Τύπου.

Το ξέσπασμα του Τζόελ Μπόλομποϊ στο Instagram με αφορμή την αλληλογραφία ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον ατζέντη του δεν έμεινε αναπάντητο από την πλευρά της "αρκούδας". Λίγες ώρες μετά από το social post που έκανε ο αθλητικός ψηλός, ο Αντρέι Βατούτιν πήρε θέση και απάντησε εγγράφως, αυτή τη φορά μέσω του Τύπου.

Η ουσία όλων είναι πως ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκαθάρισε πως οι διαφορές των δύο πλευρών θα λυθούν δικαστικά, χωρίς να υπάρχει πλέον διάθεση για συμβιβασμό.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αντρέι Βατούτιν:

"Αγαπητέ Τζόελ,

παρότι δεν έχουμε δει ο ένας τον άλλον εδώ και καιρό -τον Φεβρουάριο έφυγες τόσο γρήγορα που δεν προλάβαμε ούτε αντίο να πούμε- χαρήκαμε που ακούσαμε νέα σου από τις ΗΠΑ σήμερα, λέγοντας πως όλα είναι καλά για σένα. Θέλω να σε ευχαριστήσω για το γεγονός πως έγινες ένα καθυστερημένο δώρο του Πάσχα για τον σύλλογο, το εκτιμούμε βαθύτατα. Αυτό αφορά τη δημοσιοποίηση στο Instagram της επίσημης αλληλογραφίας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον ατζέντη σου. Ενδεχομένως, ενώ απολαμβάνεις τις απροσδόκητες διακοπές σου, ξέχασες πως έχεις υπογράψει τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου και πως, όντας εν ισχύ συμβολαίου, προέβης σε δηλώσεις που δυσφημούν τον σύλλογο.

Όπως είναι φυσιολογικό, εκτός από την αποχώρησή σου, που παραβιάζει τους όρους του συμβολαίου, αυτός θα είναι ακόμη ένας εξαιρετικός λόγος για να λύσουμε τις διαφορές μας δικαστικά. Σου εύχομαι καλή ξεκούραση και να είσαι καλά".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ