ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Χαραλαμπόπουλο στη Βαλένθια

Ολυμπιακός: Με Χαραλαμπόπουλο στη Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός δρομολογεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στη EuroLeague και έτσι ο Έλληνας φόργουορντ θα ακολουθήσει την αποστολή στο ταξίδι για τη Βαλένθια.

Οι ενέργειες για τη διακοπή του δανεισμού του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον Ιωνικό και την επιστροφή του στο λιμάνι δρομολογήθηκαν αστραπιαία από τους "ερυθρόλευκους", με τον Έλληνα φόργουορντ να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Πανιώνιο και παράλληλα να υπολογίζεται και στα πλάνα του Κεστούτιτς Κεμζούρα για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής (10/1) με τη Βαλένθια.

Όπως είχε ενημερώσει το Sport24.gr με σχετικό ρεπορτάζ, στον Ολυμπιακό θέλουν να επιταχύνουν την ενστωμάτωση του Χαραλαμπόπουλου στο ρόστερ και έτσι ο παίκτης θα ακολουθήσει την "ερυθρόλευκη" αποστολή στο ταξίδι της για την Ισπανία, για την οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τετάρτης. Οι "ερυθρόλευκοι" δρομολογούν όλα τα διαδικαστικά για την άμεση συμμετοχή του παίκτη στη EuroLeague, συνεπώς ο 22χρονος άσος παίρνει από τώρα θέση στο ρόστερ.

Αναφορικά με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, θα αποφασιστεί στην προπόνηση της Τετάρτης αν θα ακολουθήσει την αποστολή, ενώ ο Μπράντον Πολ δεν έχει κάτι και θα ταξιδέψει κανονικά στη Βαλένθια. Τους "ερυθρόλευκους" δεν θα ακολουθήσουν οι Γουίλ Τσέρι και Γουίλι Ριντ, οι οποίοι βρίσκονται ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ