EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Επεισόδιο Τσέρι - Μπάλντουιν στην προπόνηση

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γουίλ Τσέρι προκάλεσε επεισόδιο με τον Γουέιντ Μπάλντουιν στην προπόνηση της Κυριακής και μετράει ώρες στον Ολυμπιακό. Καταιγιστικές οι εξελίξεις στους ερυθρόλευκους, γυρίζει νωρίτερα ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι καταιγιστικές και δεν είναι μόνο η επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που έχει δρομολογηθεί. Κι αυτό διότι ο Γουίλ Τσέρι βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας, λόγω του επεισοδίου που προκάλεσε με τον Γουέιντ Μπάλντγουιν.

Στην προπόνηση της Κυριακής (5/1), ο Γουίλ Τσέρι δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον έτερο Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού , Γουέιντ Μπάλντουιν, και αντέδρασε πολύ άσχημα. Αυτό είχε ως συνέπεια να δημιουργηθεί έντονο επεισόδιο, αναγκάζοντας τον Κεστούτις Κεμζούρα να στείλει όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Το θέμα δεν φαίνεται ότι θα λήξει εκεί, αφού ο Τσέρι δεν πατάει πλέον καλά στα πόδια του. Και μάλλον έχει δρομολογηθεί η λήξη της συνεργασίας μαζί του, με τις εξελίξεις να δείχνουν πλέον ότι θα είναι άμεσες. Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα με τον Μπάλντουιν, έστω και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον.

Ομως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν είναι η μοναδική. Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός είχε ρίξει τα δίκτυα του στην αγορά για γκαρντ που θα μπορεί να παίζει εξίσου καλά σε άμυνα και επίθεση και πλέον είναι μονόδρομος η προσθήκη ακόμα ενός παίκτη.

Η αποχώρηση του Τσέρι ίσως να μην είναι η μοναδική, αφού αναμένονται κι άλλες εκκαθαρίσεις στο ρόστερ. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι έτοιμος να γυρίσει στον Ολυμπιακό και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι επόμενες κινήσεις. Προς το παρόν ο Κεμζούρα μένει για το ματς με τη Βαλένθια και τα νεότερα για τη δική του περίπτωση θα έρθουν μετά το ματς στην Ισπανία.

Για την ιστορία, ο μεν Τσέρι έχει φέτος 5.4 πόντους (47% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο, 67% στις βολές), δύο ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 21 λεπτά συμμετοχής σε 13 αγώνες (πέντε συμμετοχές στην αρχική πεντάδα), ο δε Μπάλντουιν έχει 4.6 πόντους (53% στο δίποντο, 27% στο τρίποντο, 68% στις βολές), 1.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 13:18 συμμετοχής επίσης σε 13 ματς (μία συμμετοχή στην αρχική πεντάδα).

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΒ

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (7/1, 13:30) τον Πανιώνιο σε φιλική αναμέτρηση στο ΣΕΦ, με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να αισθάνεται καλύτερα μετά από τον τραυματισμό του. Ο Σέρβος σέντερ αναμενόταν να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, παρόλα αυτά θέλει να παίξει άμεσα και ίσως βρεθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βαλένθια για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής (10/1 στις 22:00).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ