ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ζήτησε οδηγίες από την ΓΓΑ για το αν μπορεί να ταξιδέψει σε Βαρκελώνη και Λιόν

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι για την EuroLeague της σεζόν 2020/21
Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι για την EuroLeague EUROKINISSI

Με τα κρούσματα κορονοϊού στον Ολυμπιακό να είναι πλέον τρία, οι "ερυθρόλευκοι" έστειλαν επιστολή στην Γ.Γ.Α ζητώντας οδηγίες για το αν θα πραγματοποιηθούν τα ταξίδια σε Βαρκελώνη και Λιόν για τους αγώνες με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός μετράει πλέον τρία κρούσματα κορονοϊού, με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ να θέλει να είναι καλυμμένη για κάθε ενδεχόμενο. Για αυτό και έστειλε επιστολή στην ΓΓΑ ζητώντας οδηγίες.

Με τα κρούσματα να αυξάνονται, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε με κάθε επισημότητα την ΓΓΑ, θέλοντας να μάθει επακριβώς ποια είναι η προβλεπόμενη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει. Κι αυτό γιατί οι "ερυθρόλευκοι" είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψουν αύριο (17/11) στην Βαρκελώνη για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (18/11) και κατόπιν στην Λιόν για τον αγώνα με την Βιλερμπάν (20/11) για την 9η και την 10η αγωνιστική της EuroLeague αντίστοιχα.

Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται σε ανώτερη αρχή. Αν η ΓΓΑ εισηγηθεί ότι υπάρχουν λόγοι διασφάλισης της δημόσιας υγείας, τότε το πιθανότερο είναι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού να αναβληθούν, καθώς και στις δυο χώρες που έχει να ταξιδέψει, υπάρχουν επίσης πολλά κρούσματα κορονοϊού και δεν μπορεί να παρθεί τέτοιο ρίσκο. Επίσης, οι ερυθρόλευκοι μπορεί να υποχρεωθούν σε καραντίνα στις χώρες αυτές.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα (26 Οκτωβρίου) είχε ακυρωθεί και το ταξίδι του Προμηθέα για την Σλοβενία ενόψει του αγώνα με την Τσεντεβίτα - Ολίμπια, καθώς τρία μέλη είχαν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό, ενώ λόγω κρούσματος στον Παναθηναϊκό δεν είχε γίνει το ταξίδι του τριφυλλιού για τον αγώνα με τη Ζενίτ στη Ρωσία στις 29 Οκτωβρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ