ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κλάμα με το VIDEO με το φατούρο στον Μιλουτίνοβ σε περιγραφή του Κώστα Χατζηχρήστου από την ταινία "Ο Ηλίας του 16ου"

Ολυμπιακός: Κλάμα με το VIDEO με το φατούρο στον Μιλουτίνοβ σε περιγραφή του Κώστα Χατζηχρήστου από την ταινία "Ο Ηλίας του 16ου"
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός είπε μία διαφορετική καλημέρα στους φιλάθλους του ανεβάζοντας VIDEO που δείχνει το φατούρο στον Νίκολα Μιλουτίνοβ από τους συμπαίκτες του υπό τους ήχους των... χαστουκιών του Κώστα Χατζηχρήστου στον Θανάση Βέγγο στην ταινία "Ο Ηλίας του 16ου".

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ τα διέλυσε όλα στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι, έχοντας 20 πόντους και 20 ριμπάουντ. Μία ημέρα αργότερα, ο Ολυμπιακός τον τίμησε με... ιδιαίτερο τρόπο στην καθιερωμένη καλημέρα του.

Οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν ένα VIDEO που έδειχνε το... φατούρο που δέχθηκε ο Σέρβος από τους συμπαίκτες του μετά το παιχνίδι, το οποίο "'έντυσαν" με τις ατάκες του Κώστα Χατζηχρήστου από την ταινία "Ο Ηλίας του 16ου", όταν έριχνε διαδοχικά χαστούκια στον Θανάση Βέγγο.

"Ο Νικόλας του... 20ου" έγραψε στην λεζάντα η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, συμπληρώνοντας στα αγγλικά: "Ο κύριος double-double. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ανταμείφθηκε από τους συμπαίκτες του με... σκληρή αγάπη!"

Δείτε το post του Ολυμπιακού:

Δείτε την αντίστοιχη σκηνή από την ιστορική ταινία "Ο Ηλίας του 16ου" με πρωταγωνιστές τους Κώστα Χατζηχρήστο και Θανάση Βέγγο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ