EUROLEAGUE

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν νέα δυνατά τεστ

Ο Τόμας Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ρίχνονται ξανά στην μάχη των φιλικών αναμετρήσεων, δίνοντας νέα δυνατά τεστ, με το "τριφύλλι" να αντιμετωπίζει την Βίρτους Μπολόνια (16:00, LIVE από το SPORT24) και τους "ερυθρόλευκους" την ΤΣΣΚΑ (20:00 Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν μπροστά τους νέες προκλήσεις, αφού σήμερα (12/9) αναμένεται να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στα τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης" και "Magenta Super Cup" αντίστοιχα.

Οι "πράσινοι" είναι αυτοί που θα ριχθούν πρώτοι (χρονικά) στην μάχη. Έπειτα από την βαριά ήττα τους από τον Ερυθρό Αστέρα (55-83), οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θα τεθούν αντιμέτωποι με την Βίρτους Μπολόνια (16:00, LIVE από το SPORT24, ο αγώνας θα καλυφθεί μέσω youtube) στο πλαίσιο του μικρού τελικού του τουρνουά, με τον τραυματία Ντάριλ Μέικον να είναι η μοναδική απουσία. Στον τελικό του τουρνουά, η οικοδέσποινα Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Magenta Super Cup:

(16:00) Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια

(19:00) Μπάγερν - Ερυθρός Αστέρας

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (20:00 Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο του τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης". Όπως και στον αγώνα με την Ζενίτ, στην άνετη νίκη των "ερυθρόλευκων" με 88-65, απών θα είναι ο τραυματίας Γιώργος Πρίντεζης.

Στο πλαίσιο του ίδιου τουρνουά, το Λαύριο θα αντιμετωπίσει την Ζενίτ (17:45, Cosmote Sports 4).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης":

(17:45) Ζενίτ - Λαύριο (Cosmote Sport 4 HD)

(20:00) Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Cosmote Sport 4 HD)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ