ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η φωτογραφία που δείχνει το τουμπανιασμένο πόδι του Τόμας Γουόκαπ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ολυμπιακός: Η φωτογραφία που δείχνει το τουμπανιασμένο πόδι του Τόμας Γουόκαπ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR
INSTAGRAM/@ESTRELLANOURI

Μια φωτογραφία του Τόμας Γουόκαπ με την αγαπημένη του Εστρέλα Νούρι μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR έγινε viral, καθώς απεικονίζει το πόσο πρησμένο ήταν το πόδι του Αμερικανού γκαρντ των ερυθρολεύκων, ο οποίος έκανε υπερπροσπάθεια για να παίξει σε αυτό το τόσο σημαντικό ματς.

Viral έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φωτογραφία του Τόμας Γουόκαπ με την αγαπημένη του Εστρέλα Νούρι στο παρκέ του ΣΕΦ μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού AKTOR (71-65) για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Όχι γιατί δείχνει πόσο ευρωτευμένο ή ταιριαστό είναι το ζευγάρι, αλλά γιατί απεικονίζει το μέγεθος του προβλήματος του Τεξανού γκαρντ των ερυθρολεύκων και τη θυσία που έκανε για να παίξει σε αυτό το τόσο σημαντικό ματς.

Ο Γουόκαπ είχε υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin για τη Stoiximan Basket League στις 4 Μαρτίου και κανονικά θα έπρεπε να μείνει μακριά από το παρκέ για τρεις εβδομάδες. Παρά ταύτα, κάνοντας απανωτές θεραπείες και μόλις μία ομαδική προπόνηση ο πολύπειρος γκαρντ των ερυθρολεύκων τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ντέρμπι αιωνίων, 10 μέρες μετά τον τραυματισμό του, στις 14 Μαρτίου.

Από την εν λόγω φωτογραφία μετά το τέλος του ματς γίνεται εμφανές το μέγεθος του πρηξίματος στο πόδι του Γουόκαπ, ο οποίος έφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί και πήρε μάλιστα το δεύτερο μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στους πράσινους. Για την ακρίβεια έπαιξε για 26'28" και μέτρησε 4 πόντους (1/3 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 2/2 βολές), 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος. Ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που πήρε περισσότερα λεπτά ήταν ο Άλεκ Πίτερς, που έμεινε στο παρκέ για 26'36".

Ο Γουόκαπ αγκαλιασμένος με την Εστρέλα στο παρκέ του ΣΕΦ
Ο Γουόκαπ αγκαλιασμένος με την Εστρέλα στο παρκέ του ΣΕΦ INSTAGRAM/@ESTRELLANOURI
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ