ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Άαρον Χάρισον εν όψει Αναντολού Εφές

Ο Μιλάκνις μαρκάρει τον Χάρισον στο Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός
Ο Μιλάκνις μαρκάρει τον Χάρισον EUROKINISSI

Ο Άαρον Χάρισον δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, κι η παρουσία του στον εκτός έδρας αγώνα με την Αναντολού Εφές (18/2, 19:30) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην EuroLeague με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Αναντολού Εφές (18/2, 19:30). Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν το διπλό για να αυξήσουν της ελπίδες πρόκρισης στην οκτάδα της διοργάνωσης, είναι εξαιρετικά πιθανό όμως να μην έχουν τον Άαρον Χάρισον στη σύνθεσή τους.

Ο 26χρονος γκαρντ δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου (σ.σ.: έμεινε εκτός κι από το φιλικό με το Μεσολόγγι λόγω μυϊκού σπασμού στους ραχιαίους), κι έτσι η συμμετοχή του στην κρίσιμη μονομαχία με την τουρκική ομάδα τίθεται εν αμφιβόλω.

Τη φετινή σεζόν, ο Άαρον Χάρισον έχει 8.1 πόντους (με 31.2% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 19'36'' συμμετοχής στην EuroLeague.

Φυσικά, εκτός παραμένει ο Κώστας Παπανικολάου, η επιστροφή του οποίου δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα, όπως επεσήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ