ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δεν προβλέπεται να γυρίσει άμεσα ο Παπανικολάου"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Μέγκα
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Μέγκα EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος από τη θέληση των παικτών του στο φιλικό με το Μεσολόγγι, ενώ τόνισε πως ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα επιστρέψει σύντομα στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Μεσολόγγι (111-57) στο Monday's Game Night Against Covid-19 που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ. Μετά το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένους από την ενέργεια των παικτών του, ενώ τόνισε πως η μέρα επιστροφής του Κώστα Παπανικολάου στην δράση αργεί.

"Ένα παιχνίδι που ανοίγει από τόσο νωρίς είναι δύσκολο να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Τα παιδιά στο Μεσολόγγι είχαν καιρό να παίξουν και αρκετούς νέους παίκτες, οπότε απαιτείται χρόνος για να δέσουν. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουν κι οι δώδεκα της αποστολής. Δεν βάλαμε πολλούς μικρούς σήμερα γιατί θέλαμε να βρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι άλλοι παίκτες, λόγω του ρεπό της περασμένης εβδομάδας και του αγώνα που ακολουθεί με την Αναντολού Εφές. Ήταν μια καλή βραδιά γενικά" είπε αρχικά ο προπονητής των ερυθρολεύκων για να συνεχίσει:

"Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, αλλά θα πάμε για να παλέψουμε. Ο Σάσα Βεζένκοβ γύρισε και είναι σε καλή κατάσταση, ευτυχώς για μας. Είναι ένας πολύ κομβικός παίκτης. Νιώθουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, θα ετοιμαστούμε για να το χτυπήσουμε".

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Κώστα Παπανικολάου επεσήμανε πως "δεν προβλέπεται να γυρίσει άμεσα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ