ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι τρόποι εξαργύρωσης των εισιτηρίων του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας EUROKINISSI

Μία ημέρα μετά την επίσημη απομάκρυνση των ρωσικών ομάδων από την EuroLeague, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο που μπορούν οι φίλοι της ομάδας να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια που είχαν αγοράσει για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι ρωσικές ομάδες τέθηκαν επίσημα εκτός EuroLeague, κάτι που δημιούργησε μία εκκρεμότητα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του που είχαν αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης, που είχε αρχικά αναβληθεί και τελικά δεν θα γίνει. Και οι "ερυθρόλευκοι" φρόντισαν άμεσα να ενημερώσουν για τις επιλογές που υπάρχουν.

Με ανακοίνωσή της, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ έδωσε τρεις επιλογές στους φιλάθλους που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για το παιχνίδι: Επιστροφή χρημάτων, ανταλλαγή με δύο προσκλήσεις για αγώνες της Stoiximan Basket League ή έκπτωση για εισιτήριο διαρκείας της σεζόν 2022/23.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά και την επίσημη απόφαση της Ευρωλίγκας να αποκλειστούν οι ρωσικές ομάδες από τη διοργάνωση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας γνωστοποιεί την διαδικασία εξαργύρωσης των εισιτηρίων του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ο οποίος τελικά δεν θα διεξαχθεί.

Οι επιλογές είναι οι εξής:

1) Μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση και την επιστροφή του αντιτίμου ανάλογα με τον τρόπο που έχετε πληρώσει. Προθεσμία υποβολής αιτήματος μέχρι και τις 30/03/2022.

2) Μπορείτε να το «ανταλλάξετε» με δύο προσκλήσεις για δύο αγώνες (επιλογής σας) της Stoiximan Basket League της κανονικής περιόδου 2021-22 ή του πρώτου γύρου των πλέι οφ του Ελληνικού Πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. Προθεσμία υποβολής αιτήματος μέχρι και τις 30/03/2022.

3) Έκπτωση αντίστοιχου ύψους της τιμής του εισιτηρίου σε περίπτωση αγοράς κάρτας διαρκείας για τη σεζόν 2022-23. Προθεσμία υποβολής αιτήματος μέχρι και τις 30/03/2022.

Για ό,τι επιλέξετε θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο [email protected] μέχρι τις 30/03/2022 και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Τα παραπάνω ΔΕΝ ισχύουν για όσους ήδη έχουν κάνει ακύρωση των εισιτηρίων τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ