ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: MVP ο Κέβιν Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ στο ολυμπιακό τουρνουά
Ο Κέβιν Ντουράντ στο ολυμπιακό τουρνουά Ⓒ 2021 CHARLIE NEIBERGALL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Ντουράντ αναδείχθηκε, όπως αναμενόταν, MVP του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, αφού οδήγησε τις ΗΠΑ στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ο MVP του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ. Την είδηση έκανε γνωστή η FIBA, σε μία αναμενόμενη απόφαση για τον απόλυτο ηγέτης των ΗΠΑ στον δρόμο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο σταρ των Νετς ήταν εξαιρετικός σε όλη την διοργάνωση, έχοντας 20.7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο, ενώ ήταν ο ηγέτης των ΗΠΑ και στον τελικό με την Γαλλία (νίκη με 87-82), έχοντας 29 πόντους σε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση, καταφέρνοντας στο μεσοδιάστημα να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Team USA με +100 πόντους σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων (2012, 2016 και 2021).

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ