ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Oλυμπιάδα-Ολύμπια 53-73

Oλυμπιάδα-Ολύμπια 53-73
Μπαρτζώκας

Η Ολύμπια Λάρισας κέρδισε την Ολυμπιάδα με 73-53 και πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσιάστηκαν σαφώς πιο έτοιμοι από τους γηπεδούχους κάτι που φάνηκε στο σημείο που άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ. Η πατρινή ομάδα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει με αποτέλεσμα η διαφορά να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.
Από την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δεν αγωνίστηκε ο Άντε Γκργκούρεβιτς λόγω ένος προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο και η απουσία του έγινε αισθητή για την Ολυμπιάδα κάτω από τις δύο ρακέτες.

Μπαρτζώκας: "Στη φιλοσοφία της ομάδας"

Μετά το τέλος του ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: "Αυτά τα ματς μοιάζουν με φιλικά, αλλά έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Εμείς θέλουμε να εντάξουμε στη φιλοσοφία της ομάδας τους παίκτες. Περιμένουμε και τος δύο γκαρντ που λείπουν (σ.σ Τόμας, Κούρτοβιτς), για να γίνουμε πιο ομοιογενείς.

Από την άλλη δεν πιστεύω ότι είμαστε έτομοι ακόμη, άλλωστε βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας. Για αυτό πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα γινόμαστε καλύτεροι"

.

Τα δεκάλεπτα: 14 - 10, 24 - 31, 36 - 52, 53 - 73.

Ολυμπιάδα (Χριστόπουλος): Γουάιτφιλντ 1, Ιωακειμίδης, Θεοδωράκος, Μπράουν 5, Πέττας 12, Γκιμπς, Δορκοφίκης 16, Πετρόπουλος 3, Λάππας 4, Φλόρες 12, Μούτσιος, Βαβάτσικος.

Ολύμπια (Μπαρτζώκας) Μπέλσερ 4, Κουμπούρας 8, Λέισι 5, Λάκσα 7, Τσιάρας 3, Γιαννουλάκος 4, Μπατής 17, Αριγκμπάμπου 15, Τριχόπουλος 10, Νεοφυτίδης, Θεοδωράκος, Καραγκιολίδης.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ