ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι θρύλοι της Παρτίζαν στηρίζουν την ομάδα

Οι θρύλοι της Παρτίζαν στηρίζουν την ομάδα

O Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς συμμετείχαν στο παιχνίδι για την οικονομική ενίσχυση της Παρτίζαν στη Hala Pionir, εκεί όπου οι "Grobari" συγκέντρωσαν 41.000 ευρώ για τη σωτηρία της ομάδας του Βελιγραδίου (VIDEOs)!

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ενημέρωσε παραμονές του σέρβικου κυπέλλου πως τα προβλήματα της Παρτίζαν είναι τόσα, που δεν... βγαίνει για να μετάσχει στη διοργάνωση.

Εν τέλει η ομάδα του Βελιγραδίου συμμετείχε στον θεσμό (σ.σ. αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Ερυθρό Αστέρα) κι ενώ στις αρχές της χρονιάς υπάλληλος της Παρτίζαν δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του !

Η Hala Pionir φιλοξένησε χθες (11/03) έναν ιδιαίτερο αγώνα, με στόχο τη σωτηρία της Παρτίζαν. Σε αυτόν συμμετείχαν οι δυο θρύλοι της ομάδας του Βελιγραδίου. Ο νυν πρόεδρος Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς και ο εθνικός κόουτς των Σέρβων, Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Μαζί τους οι Μιλένκο Τέπιτς, Βλάντο Σκεπάνοβιτς, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Ντούσαν Κέτσμαν, Μίλαν Μάτσβαν και άλλοι πρώην και νυν παίκτες της Παρτίζαν ενώ το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 5.190.000 δινάρια, σχεδόν 41.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ