NBA

Οι Σειρήνες του ΝΒΑ δεν έχουν σταματήσει να ηχούν στ' αυτιά του Βασίλιε Μίτσιτς

EUROLEAGUE 2021-2022 /  / FINAL-4 /  /   -
EUROLEAGUE 2021-2022 / / FINAL-4 / / - EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του Βασίλιε Μίτσιτς παίζει δυνατά για αρκετούς οργανισμούς του ΝΒΑ, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να τον αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Μετά από ακόμη μια σπουδαία σεζόν στην EuroLeague, ο Βασίλιε Μίτσιτς εξετάζει εκ νέου την προοπτική του ΝΒΑ. Όπως δήλωσε άλλωστε ο ίδιος στο SPORT24 στη διάρκεια του Stoiximam AegeanBall Festival της Σύρου, το ΝΒΑ παραμένει στο μυαλό του.

"Ακόμη σκέφτομαι το NBA, αυτή τη σεζόν αισθάνομαι πιο έτοιμος για να πάω εκεί, αν συμβεί θα συμβεί. Πρέπει να συμβούν κάποια πράγματα για να πάω εκεί. Απολαμβάνω τη στιγμή και αν αυτό δεν συμβεί, θα είμαι πολύ χαρούμενος να μείνω στην Αναντολού Εφές" ανέφερε χαρακτηριστικά. Τι εννοούσε με το "πρέπει να συμβούν κάποια πράγματα για να πάω εκεί;" Προφανώς ο ρόλος κια τα χρήματα που θα του προσφερθούν, αφού δεν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει την ταμπέλα του σούπερ σταρ της EuroLeague για να βρίσκεται στο βάθος ενός πάγκου του ΝΒΑ.

Το γεγονός άλλωστε πως οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχουν τα δικαιώματά του κάνει πιο περίπλοκη (για τον ίδιο) την κατάσταση, δεδομένου πως ούτε ο Βασίλιε Μίτσιτς ούτε το front office των "Κεραυνών" δείχνουν ενδιαφέρον για συνεργασία. Τούτο όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το κάθε άλλο. Το πακέτο που έχει είναι ελκυστικό για πολλούς οργανισμούς του ΝΒΑ, οι οποίοι -σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι- δείχνουν την πρόθεση να μπουν σε διαδικασία συζήτησης με την Οκλαχόμα Σίτι για το ενδεχόμενο της ανταλλαγής.

Πότε θα γίνει αυτό παραμένει άγνωστο. Σίγουρα όμως, τόσο ο Βασίλιε Μίτσιτς όσο κι ο Εργκίν Αταμάν (ιδίως αυτός) θα ήθελαν το τοπίο να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα...

TAGS NBA ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ