STOIXIMAN AEGEANBALL

Βασίλιε Μίτσιτς στο SPORT24: "Ακόμη σκέφτομαι το NBA, είμαι πιο έτοιμος για να παίξω εκεί"

Βασίλιε Μίτσιτς στο SPORT24: "Ακόμη σκέφτομαι το NBA, είμαι πιο έτοιμος για να παίξω εκεί"

Για το όνειρο του NBA, για την Αναντολού Εφές, αλλά και για το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 του Γιώργου Πρίντεζη μίλησε ο Βασίλιε Μίτσιτς το βράδυ της Κυριακής (10/7) στην κάμερα του SPORT24.

Λίγες εβδομάδες μετά από το Final Four της EuroLeague, ο Βασίλιε Μίτσιτς επισκέφθηκε τη Σύρο για να τιμήσει το ελληνικό μπάσκετ και τον Γιώργο Πρίντεζη που τον κάλεσε στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022. Ο Σέρβος σούπερσταρ της Αναντολού Εφές μίλησε στην κάμερα του SPORT24, που είναι χορηγός επικοινωνίας του απόλυτου μπασκετικού τουρνουά του καλοκαιριού και δήλωσε πιο έτοιμος από ποτέ για να μετακομίσει στο NBA, από το οποίο περιμένει πλέον το σωστό κάλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλιε Μίτσιτς στο SPORT24:

"Με κάλεσε ο Πρίντεζης κι αυτό είναι καλό σημάδι. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέρος όλο αυτού. Φυσικά είμαστε φίλοι, στο μπάσκετ κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες χάνεις. Όλοι ξέρουν πως να παίξουν, όλοι σέβονται τον άλλο. Κάτι περίεργο συμβαίνει με τα σουτ μου, παίζει ρόλο και η τύχη.

Ακόμη σκέφτομαι το NBA, αυτή τη σεζόν αισθάνομαι πιο έτοιμος για να πάω εκεί, αν συμβεί θα συμβεί. Πρέπει να συμβούν κάποια πράγματα για να πάω εκεί. Απολαμβάνω τη στιγμή και αν αυτό δεν συμβεί, θα είμαι πολύ χαρούμενος να μείνω στην Αναντολού Εφές. Όσο για τον Πρίντεζη, ελπίζω να ξεκουραστεί και να απολαύσει τη ζωή μετά από αυτή την τεράστια καριέρα που έκανε".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ