NBA

Οι Ρόκετς απέκτησαν τον Ντίλον Μπρουκς με 80 εκατομμύρια δολάρια και τον Τζοκ Λάνταλ με 32 εκατομμύρια

Οι Ρόκετς απέκτησαν τον Ντίλον Μπρουκς με 80 εκατομμύρια δολάρια και τον Τζοκ Λάνταλ με 32 εκατομμύρια
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Συμβόλαιο 4 ετών και 80 εκατομμυρίων δολαρίων υπέγραψε με τους Χιούστον Ρόκετς ο Ντίλον Μπρουκς που αποχώρησε από τους Μέμφις Γκρίζλις μετά από μία εξαετία. Τετραετές συμβόλαιο και για τον Τζοκ Λάνταλ που θα πάρει 32 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Μέμφις Γκρίζλις είχαν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό στον Ντίλον Μπρουκς ότι δεν σκόπευαν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Κάπως έτσι ο 27χρονος γκαρντ έγινε free agent, χωρίς όμως να μείνει ελεύθερος για πολύ καιρό, αφού έδωσε τα χέρια με τους Χιούστον Ρόκετς, για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, το οποίο θα του αποφέρει 80 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, οι Ρόκετς συμφώνησαν και με τον Τζοκ Λάνταλ, επίσης για τέσσερα χρόνια, έναντι 32 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Καναδός περιφερειακός βρισκόταν στο Μέμφις από το 2017, όταν και ξεκίνησε την καριέρα του στο NBA. Μέχρι στιγμής μετράει 345 παιχνίδια κανονικών περιόδων με 14.5 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Ρόκετς είχαν επιλέξει τον Μπρουκς στο No47 του Draft το 2017, ωστόσο, τον έστειλαν απευθείας στους Γκρίζλις.

Από την πλευρά του ο Αυστραλός σέντερ που έχει περάσει από Παρτίζαν, Ζάλγκιρις, Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ, Σαν Αντόνιο Σπερς και Φοίνιξ Σανς, τη σεζόν 2022/23 μέτρησε 6.6 πόντους και 4.1 ριμπάουντ σε 69 ματς.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ