NBA

Οι Μέμφις Γκρίζλις κλείνουν την πόρτα στον Ντίλον Μπρουκς

Οι Μέμφις Γκρίζλις κλείνουν την πόρτα στον Ντίλον Μπρουκς
AP PHOTO/BRANDON DILL

Οι Μέμφις Γκρίζλις είναι αρκετά δυσαρεστημένοι από την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του Ντίλον Μπρουκς και αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του.

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας, για όλους τους λάθος λόγους, βρέθηκε το τελευταίο διάστημα ο Ντίλον Μπρουκς. Η συμπεριφορά του 26χρονου γκαρντ/φόργουορντ έφερε έντονο προβληματισμό στις τάξεις των Γκρίζλις, οι οποίοι, μετά τον αποκλεισμό τους από τους Λος Άντζελες Λέικερς από τον πρώτο γύρο των playoffs του NBA, ενημέρωσαν τον παίκτη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον κρατήσουν στο Μέμφις.

Ο Μπρουκς υπερέβη τα εσκαμμένα, αποκαλώντας τον ΛεΜπρόν Τζέιμς "γέρο" και "κουρασμένο" στη διάρκεια των πρόσφατων αγώνων των δύο ομάδων, συμπεριφορά που δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση του οργανισμού των Γκρίζλις. Παράλληλα, ο Μπρουκς απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους μετά τις τρεις από τις τέσσερις ήττες της ομάδας του, με το NBA να του επιβάλει πρόστιμο 25.000 δολαρίων.

Να σημειώσουμε ακόμα πως αυτά δεν είναι τα μόνα του παραπτώματα, αφού, ο Μπρουκς, την περασμένη σεζόν είχε αποβληθεί για ένα παιχνίδι, αφότου είχε χτυπήσει τον Γκάρι Πέιτον των Γουόριορς, ενώ μέσα στη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε ξεκινήσει καβγά με τον Ντόνοβαν Μίτσελ των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Να τονίσουμε δε ότι σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το Athletic, οι Γκρίζλις, είχαν προτείνει πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Μπρουκς στα μέσα της σεζόν, χωρίς να αποκομίσουν θετική απάντηση, κάτι που τελικά τους ευνόησε, αφού πλέον άλλαξαν γνώμη για τον εν λόγω παίκτη.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ