NBA

Οι πολίτες της Οκλαχόμα Σίτι τάχθηκαν υπέρ της χρηματοδότησης για το νέο γήπεδο

Οι πολίτες της Οκλαχόμα Σίτι τάχθηκαν υπέρ της χρηματοδότησης για το νέο γήπεδο
BUSINESS WIRE

Οι πολίτες της Οκλαχόμα Σίτι ψήφισαν υπέρ της χρηματοδότησης για την κατασκευή νέου γηπέδου στην πόλη, που θα δώσει νέα πνοή και θα εδραιώσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο ΝΒΑ.

Το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου αποτελούσε ένα από τα σημαντικότερα θέματα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι θέλουν να εδραιωθούν στο ΝΒΑ και να ξεκόψουν οποιαδήποτε υπόνοια αποχώρησης από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη -με τη νέα κατάσταση, οι "Κεραυνοί" θα συνεχίσουν στο ΝΒΑ έως το 2050.

Δεδομένου όμως πως το κόστος είναι τεράστιο (περί τα 900 εκατομμύρια δολάρια), οι ιδιοκτήτες του οργανισμού ζήτησαν από τους πολίτες να ψηφίσουν αν τάσσονται υπέρ της χρηματοδότησης του έργου από την ίδια την πόλη. Κι η απάντηση που έλαβαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, η πρόταση υπερψηφίστηκε με μεγάλη διαφορά μάλιστα, δείχνοντας πως άπαντες στην Οκλαχόμα Σίτι.

"Είναι φανταστικά υπέροχο αυτό για την πόλη μας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος της Οκλαχόμα Σίτι, δείχνοντας την κοινή αποδοχή. Για την ιστορία, στο δημοψήφισμα που έγινε, το 71% ψήφισε υπέρ και το 29% ψήφισε κατά.

Όσον αφορά το νέο γήπεδο, η κατασκευή του αναμένεται να δρομολογηθεί άμεσα, με τους ανθρώπους των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να έχουν θέσει ως στόχο τη μετακόμιση σε αυτό το 2029/30.

TAGS NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ