ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ

Οι Θάντερ θέλουν νέο γήπεδο και οι φορολογούμενοι αποφασίζουν αν θα καλύψουν το μεγαλύτερο κόστος

Οι Θάντερ θέλουν νέο γήπεδο και οι φορολογούμενοι αποφασίζουν αν θα καλύψουν το μεγαλύτερο κόστος
AP PHOTO/DARRYL WEBB

Οι ιδιοκτήτες των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχουν βλέψεις για το χτίσιμο μίας νέας έδρας για την ομάδα που θα κοστίσει 900 εκατομμύρια δολάρια και θέλουν οι φορολογούμενοι πολίτες να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του κόστους.

Το πλάνο για την δημιουργία μίας νέας έδρας για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υπάρχει στα σκαριά από τους ιδιοκτήτες της ομάδας, με το κόστος κατασκευής του γηπέδου να ανέρχεται στα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ, οι ιδιοκτήτες των Θάντερ θέλουν να προχωρήσουν στην ανέγερση του καινούργιου γηπέδου, ωστόσο επιθυμούν το μεγαλύτερο κόστος της κατασκευής να καλυφθεί από τους φορολογούμενους πολίτες.

Οι ψηφοφόροι της Οκλαχόμα καλούνται να αποφασίσουν την Τρίτη (12/12) αν θα εγκρίνουν την αύξηση 1% του φόρου για έξι χρόνια προκειμένου να προχωρήσει η δημιουργία του έργου.

Εφόσον προχωρήσει το πλάνο και κατασκευαστεί νέα έδρα για τους Θάντερ, η ομάδα θα μείνει για 25 χρόνια στο καινούργιο γήπεδο, με το χρονοδιάγραμμα να αναφέρει πως ο στόχος είναι να είναι έτοιμο πριν τη σεζόν 2029-30.

TAGS ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ