G-LEAGUE

Οι Οκλαχόμα Σίτι Μπλου ενεργοποίησαν τον Γιώργο Καλαϊτζάκη

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης με την φανέλα των Μπακς
Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης με την φανέλα των Μπακς PRINTSCREEN

Από το Μιλγουόκι και την Ανατολή, στην Οκλαχόμα Σίτι και την Δύση ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Οι Μπλου, θυγατρική ομάδα των Θάντερ, τον ενεργοποίησε ενόψει της έναρξης της κανονικής περιόδου στην G-League.

Πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο με την G-League και μπήκε στην δεξαμενή των διαθέσιμων παικτών και πλέον ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έχει νέα ομάδα. Οι Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, η θυγατρική ομάδα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, τον ενεργοποίησε την πρωτοχρονιά, με αποτέλεσμα και να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στους αγώνες της στην G-League, αλλά και να του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα δεκαήμερο, ένα Two-Way, ένα συμβόλαιο με την μεγάλη ομάδα για να γυρίσει στο NBA μετά από το σύντομο πέρασμά του από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Οι Μπλου θα δώσουν τρεις αγώνες σε διάστημα τεσσάρων ημερών, με τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς στις 6 και στις 7 Ιανουαρίου και με τους Στόκτον Κινγκς στις 9 Ιανουαρίου. Η κανονική περίοδος θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, με μικρή καθυστέρηση, καθώς η Λίγκα αποφάσισε να βοηθήσει τις ομάδες του NBA δίνοντάς τους παίκτες με δεκαήμερα συμβόλαια (περισσότερους από 95 φέτος) ώστε να καλύψουν τις απουσίες που προέκυψαν από την διασπορά του κορονοϊού.

Νωρίτερα στη σεζόν ο Καλαϊτζάκης δούλεψε με τους Μιλγουόκι Μπακς και σε εννέα αγώνες της κανονικής περιόδου έγραψε 1.8 πόντους και ένα ριμπάουντ ανά 5.3 λεπτά, ενώ πέρασε λίγο χρόνο και στους Ουισκόνσιν Χερντ, στην θυγατρική τους ομάδα στην G-League. Η απόφασή του να μείνει στις ΗΠΑ και να μην επιστρέψει στην Ευρώπη τον οδήγησε στην Οκλαχόμα Σίτι και πλέον είναι στο χέρι του να πείσει τους Θάντερ να τον καλέσουν κάποια στιγμή στη διάρκεια της κανονικής περιόδου που βρίσκεται σχεδόν στο μέσον της.

TAGS G-LEAGUE NBA ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ