NBA

Οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς καίγονται για ενίσχυση και έχουν ξεχωρίσει πέντε παίκτες

Οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς καίγονται για ενίσχυση και έχουν ξεχωρίσει πέντε παίκτες
AP PHOTO/DARREN ABATE

Ο ανταγωνισμός στη Δυτική Περιφέρεια είναι εξωφρενικός, με αποτέλεσμα οι Ντάλας Μάβερικς να ψάχνουν τρόπο για να βάλουν στο ρόστερ τους έναν σημαντικό περιφερειακό που θα βοηθήσει τον Λούκα Ντόντσιτς.

Βρίσκονται στην 4η θέση της Δύσης με ρεκόρ 28-25 και προς το παρόν δείχνουν ικανοί να μείνουν στην πρώτη εξάδα που οδηγεί απευθείας στα playoffs, ωστόσο οι Μάβερικς είναι αρκετά "ανήσυχοι" στο δρόμο προς την Trade Deadline της 9ης Φεβρουαρίου.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει μπει στο στόχαστρό τους από τη στιγμή που ζήτησε ανταλλαγή από τους Μπρούκλιν Νετς, όμως οι παράγοντες της ομάδας του Ντάλας φοβούνται τόσο τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεσή του, όσο και τη χημεία που μπορεί (ή δεν μπορεί) να έχει με τον Λούκα Ντόντσιτς μιας και είναι και οι δύο παίκτες που χρειάζονται τη μπάλα στα χέρια τους.

Οι Μάβερικς ενδιαφέρονται επίσης για τους δύο Μπογκντάνοβιτς, για τον Μπόγιαν των Ντιτρόιτ Πίστονς (τον θέλει η μισή Λίγκα) και για τον Μπόγκνταν των Ατλάντα Χοκς, τους αρέσει ο Φρεντ ΒανΒλίτ των Τορόντο Ράπτορς, ο Ζακ ΛαΒίν των Σικάγο Μπουλς και η λογική λέει πως είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο θα φρεσκάρουν σύντομα το ρόστερ τους.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ