NBA

Οι Μπακς περιμένουν και τον Χιλ και τον Μίντλετον στο αποψινό ματς με τους Λέικερς

Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από το Game 4 των NBA Finals 2021 ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς
Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από το Game 4 των NBA Finals 2021 ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς 2021 AP PHOTO/AARON GASH

Ο Κρις Μίντλετον ανάρρωσε από τον Covid-19 και όλα δείχνουν ότι θα παίξει στον αποψινό αγώνα των Μπακς με τους Λέικερς, που πήγαν στο Μιλγουόκι χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Η ώρα της αντεπίθεσης; Ίσως και να έφτασε για τους Μπακς, που υποδέχονται απόψε τους Λέικερς (02:30 ώρα Ελλάδας, LIVE από το SPORT24) με την ελπίδα να πάρουν την δεύτερη φετινή εντός έδρας νίκη τους και να βελτιώσουν το 6-8 που έχουν αυτή τη στιγμή.

Η ομάδα του Μιλγουόκι περιμένει τον Τζορτζ Χιλ και τον Κρις Μίντλετον να επιστρέψουν στην σύνθεσή της από έναν τραυματισμό και από κορονοϊό αντίστοιχα, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να μην υπολογίζει τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο και τον Μπρουκ Λόπεζ. Οι δύο παίκτες έχουν ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά τους μέχρι να γυρίσουν στα παρκέ για τους πρωταθλητές.

Οι Λέικερς, από την άλλη, δεν θα έχουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Τρέβορ Αρίζα, τον Κέντρικ Ναν και τον Όστιν Ριβς, με τον Άντονι Ντέιβις να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον δεξιό αντίχειρα και να θεωρείται probable (75%-25%).

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ