NBA

Οι Μπακς έρχονται στην Ελλάδα για να δουλέψουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © 2023 AARON GASH/AP IMAGES

Βαλίτσες για την Ελλάδα ετοίμασαν παίκτες των Μπακς, ώστε να δουλέψουν επί αθηναϊκού εδάφους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έιντριαν Γκρίφιν παρουσιάστηκε την Τρίτη (6/6) από τους Μπακς και κάπως έτσι η ομάδα του Μιλγουόκι μπήκε σε μία νέα εποχή με στόχο να δουλέψει, να δουλέψει, να δουλέψει. Ήδη στον οργανισμό έχουν εκπονήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους για τη σεζόν 2023/24, με παίκτες τους να ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να προπονηθούν με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο ΜαρΤζόν Μπότσαμπ έκανε την αποκάλυψη μετά από την παρουσίαση του νέου προπονητή του, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά καθώς τα τελευταία χρόνια αρκετοί αθλητές των Μπακς έρχονται στην Αθήνα στη διάρκεια του καλοκαιριού. Πέρυσι, για παράδειγμα, αυτό έκαναν ο Πατ Κόνατον, ο Τζεβόν Κάρτερ και ο Τζόρνταν Νουόρα, τους οποίους είχαν συνοδεύσει ο Τζος Οπενχάιμερ κι ο Βιν Μπέικερ.

Ήδη οι αδελφοί Αντετοκούνμπο έχουν πιάσει δουλειά, καθώς το πρωί της Τρίτης (6/6) επισκέφθηκαν το ΟΑΚΑ για να δουλέψουν ατομικά. Βλέπετε, έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ (ξημερώματα 27ης Απριλίου), ενώ η έναρξη της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει περίπου στις 20 Ιουλίου.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ