ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

"Οι μεγαλύτερες αυτοκρατορίες!"

"Οι μεγαλύτερες αυτοκρατορίες!"

Ως τιτανομαχία παρουσιάζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα από ένα εξαιρετικό βίντεο τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό! Χαλαρή προπόνηση χθες (18/03) για τους Ισραηλινούς (vid & picts).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:00, ΝΕΤ) στο ΟΑΚΑ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στον περυσινό τελικό στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης, ενώ έχουν κατακτήσει μαζί 11 τρόπαια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Προπόνηση κατά την διάρκεια... Ανάστασης!

Τα 9 εκ των οποίων τα τελευταία 15 χρόνια! Οι Ισραηλινοί μέσα από ένα εξαιρετικό βίντεο παρουσιάζουν τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων τις οποίες χαρακτηρίζουν ως τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες της Ευρώπης!

Το βίντεο αρχίζει με τα παλαιότερα λόγια του άμεσου συνεργάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του "τριφυλλιού", Δημήτρη Ιτούδη... " Ξέρουμε τα αδύναμα σημεία τους. Τους κερδίζουμε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Τα ματς απέναντι στη Μακάμπι έχουν πάντα ενδιαφέρον. Είναι σαν ένα γιγαντιαίο ντέρμπι, αλλά οι οπαδοί τους ξέρουν ότι ερχόμαστε για να κερδίσουμε!".

Μετά ακολουθούν εικόνες από τις κατακτήσεις της Ευρωλίγκας μεταξύ των δύο ομάδων, φάσεις, καρφώματα και τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της Μακάμπι. Αναφέρει ως δύο από τους μεγαλύτερους πόιντ γκαρντ της ιστορίας τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Θοδωρή Παπαλουκά, με τον πρώτο να έχει φορέσει και τον δεύτερο να φοράει φέτος τη φανέλα της ομάδας.

Επίσης, παρουσιάζει τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντέιβιντ Μπλατ και τελειώνει, λέγοντας πώς μόνο ένας από τους δύο θα φτάσει στο φάιναλ-φορ.

Προπόνηση για Μακάμπι

Από εκεί και πέρα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Αθήνα για τα ματς με τους "πράσινους", πραγματοποιώντας χθες (18/03) την προπόνηση της στο κλειστό των Ιλισίων. Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα των Ισραηλινών:

"Οι μεγαλύτερες αυτοκρατορίες!"
"Οι μεγαλύτερες αυτοκρατορίες!"

Τα matchups και η ανάλυση της αναμέτρησης από την Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή τα ζευγάρια Διαμαντίδης - Λάνγκφορντ, Σχορτσανίτης - Μπατίστ, Σάτο - Μπλου, Γιασικεβίτσιους - Παπαλουκάς και Καλάθης - Ελιάχου αναμένεται να δώσουν δυνατές μάχες.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ