EUROLEAGUE

Οι καλύτεροι και η χιπ χοπ του Σόφο

Οι καλύτεροι και η χιπ χοπ του Σόφο
ομαδική

Κλέιζα, Τσίλντρες και Μίλος πάνε για την καλύτερη 5αδα της Ευρωλίγκα. Τι λέει ο Σόφο για χιπ χοπ

Αυτό και αν είναι ανατροπή και εξέλιξη, πρόοδος και αλλαγή status. Ο Ολυμπιακός που πριν από μια πενταετία, βρισκόταν στο περιθώριο της Ευρωλίγκα και δεν μπορούσε καλά, καλά να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, πηγαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Φάιναλ Φορ και μάλιστα, το Σάββατο 8 Μαϊου θα έχει και τρεις παίκτες στους 12 υποψηφίους για την πρώτη και δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής σεζόν.
Όπως προέκυψε από την ψηφοφορία που γινόταν όλο αυτό το διάστημα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ο Λίνας Κλέιζα, ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Τζος Τσίλντρες είναι οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται μέσα στους καλύτερους της φετινής χρονιάς, κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό, αφού ο καθένας με το δικό του τρόπο, έχει βοηθήσει τους ερυθρόλευκους και έχει εντυπωσιάσει τους αντιπάλους τους. Ο Κλέιζα είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 17.3 πόντους μέσο όρο, κέρδισε το βραβείο "Αλφόνσο Φορντ", ενώ είναι το μεγάλο φαβορί για να αναδειχθεί πάλι στο Παρίσι και MVP της φετινής Ευρωλίγκα.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν τη μετάλλαξη στην οποία έχει οριστικά περάσει ο Ολυμπιακός, αναφορικά με τη δυναμική του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η προσπάθεια που ξεκίνησαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και όλη αυτή η εκ του μηδενός ανακαίνιση της ΚΑΕ, πιάνει τόπο και μένει και ένα τρόπαιο για να μπει και το ιδανικό περιτύλιγμα. Για τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού, πάντως, αυτή είναι μόνο η αρχή. Δεν τους ενδιαφέρει να πετύχει ο Ολυμπιακός μια χρονιά, αλλά στόχος τους είναι η καθιέρωσή του στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και προς αυτή την κατεύθυνηση λειτουργούν καθημερινά.

Επίσης, μιλάει για το πως ξεκίνησε η σχέση του με τη χιπ χοπ: " Μου φέρνει στο νου, ευχάριστες στιγμές με τον αδερφό μου, τον Αλέξανδρο, με τον οποίο χορεύαμε πάντα μαζί στο σπίτι, στον ίδιο ρυθμό. Ήταν από τις λίγες στιγμές, που τα βρίσκαμε όταν ήμασταν μικροί, γιατί κατά τα άλλα, τσακωνόμασταν και κάναμε το σπίτι άνω κάτω".

Ο Σχορτσανίτης και η χιπ χοπ

Φέτος ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είναι καλύτερος από ποτέ. Πιο ώριμος από ποτέ, συγκεντρωμένος, πειθαρχημένος, σοβαρός. Ο Έλληνας σέντερ δεν θυμίζει σε τίποτα τις κακές περιόδους της καριέρας του, έχει μετατρέψει την αμφισβήτηση σε απόλυτη αποδοχή και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα όπλα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Παράλληλα, όμως, ο "Σόφο" έχει βρει ενδιαφέρον και εκτός γηπέδου. Ως γνωστόν (μετά την παρουσίαση στο All Star Game της Α1), έχει αναλάβει (σαν μάνατζερ ή σαν... πρόεδρος καλύτερα) το χορευτικό γκρουπ της χιπ χοπ Twisted Flava, το οποίο στις 7 Μαϊου θα λάβει μέρος σε χορευτικό, διαβαλκανικό διαγωνισμό, με απώτερο σκοπό να πάει στο Λας Βέγκας για το παγκόσμιο bounce.

Στο περιοδικό Down Town που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 22 Απριλίου, ο Σχορτσανίτης μιλάει για αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, με στόχο να διαδόσει την έννοια του χιπ χοπ στην Ελλάδα, μέσα από τα πέντε κορίτσια, τη Μόιρα, τη Μαρία, την Εβίτα, την Ελπίδα και την Κατερίνα. Διαβάστε τι δήλωσε ανάμεσα σε άλλα, ο Σχορτσανίτης: "EM>Το χιπ χοπ είναι μια ιδεολογία, μια μουσική που με εκφράζει, μου αρέσει και βλέπω τη δυναμική που αποκτάει στην Ελλάδα, η οποία αυξάνεται όλο και περισσότερο. Θα είμαι πάντα μαζί με τα κορίτσια για να τα βοηθάω, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας: ο κόσμος να μάθει ότι hip hop χορευτική μουσική σημαίνει Twisted Flava".

Έμμεσα, πάντως, μέσα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη έκανε και μια μίνι αυτοκριτική, λέγοντας για το διαγωνισμό χορού που θα πάνε τα κορίτσια: " Πρέπει να κερδίσουμε. Θα μας δώσει μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια. Σκέψου, αν πριν από δύο χρόνια, την περίοδο όπου δεν έπαιζα μπάσκετ, έβγαινα να διαφημίσω ένα ισοτονικό ποτό, θα το έπαιρνε κανείς; Όχι. Πώς θα το υποστήριζα; Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και για τα κορίτσια, ότι πρέπει να δείξουν στον κόσμο πως αξίζουν".

Δείτε τις Twisted Flava και τον Σόφο στο All Star να χορεύουν



Γιαννάκης: "Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ματς με την Ολύμπια, τονίζοντας: "Είναι κρίμα που η Λάρισα δεν θα έχει ομάδα τη νέα χρονιά στην Α1. Εύχομαι γρήγορα να επιστρέψουν γιατί το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται την ομάδα μιας πόλης που έχει προσφέρει πολλά και πολλούς παίκτες στο άθλημα. Το έχω ξαναπεί ότι δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι και θέλουμε απέναντι στην Ολύμπια να κερδίσουμε κάποια πράγματα όπως σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε ανεξαρτήτου αντιπάλου".

Ο Σκούνι Πεν δήλωσε: " Αυτά τα παιχνίδια είναι περίεργα γιατί δεν υπάρχει μεγάλο κίνητρο. Εμείς έχουμε δυο εβδομάδες να προετοιμαστούμε σωστά για το Φάιναλ Φορ και παράλληλα να κερδίζουμε όλα μας τα παιχνίδια παίζοντας καλό μπάσκετ. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι πριν το Παρίσι έχουμε και τα προημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Η Ολύμπια δεν έχει κανένα άγχος αφού έχει ήδη υποβιβαστεί και θα παίξει ελεύθερα γι’ αυτό θα πρέπει από την αρχή να τελειώσουμε το παιχνίδι".

Olympiacos Hospitality Center στο Παρίσι

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για 2η συνεχή χρονιά πρωτοπορεί και σας καλεί όλους στη μεγάλη γιορτή του Final Four της Euroleague στο Παρίσι!

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος κατά τη διάρκεια του Final Four και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 7/4 και ώρα 10.00 π.μ. μέχρι και την Κυριακή 9/4 στο Επίσημο Ξενοδοχείο του Ολυμπιακού, στο ιστορικό HOTEL SCRIBE PARIS στο κέντρο του Παρισιού στην ‘OPERA, θα λειτουργήσει το OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER, το οποίο θα αποτελέσει το επίκεντρο των επίσημων εκδηλώσεων της ομάδας στο Παρίσι στο Final Four!

Εκεί, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τις φανέλες των αγαπημένων τους παικτών, τα μοναδικά συλλεκτικά προϊόντα του Final Four, τα Επίσημα Προϊόντα της ομάδας του Ολυμπιακού και πολλά δώρα από τους Χορηγούς της ομάδας ενώ προγραμματίζονται και πολλές εκδηλώσεις για τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

« Στο OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER θα λειτουργήσουν επίσης το Info-desk του Ολυμπιακού όπου οι άνθρωποι της ομάδας θα δίνουν πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τους φιλάθλους μας» σημειώνει ο κ. Λεπενιώτης, Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. « Πάντα μας απασχολεί το θέμα της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των φιλάθλων μας που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας μας να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER στο HOTEL SCRIBE PARIS θα λειτουργήσει τόσο ως σημείο αναφοράς των φίλων μας στο Παρίσι όσο και ως μια καλή ευκαιρία να προμηθευτούν τα συλλεκτικά προϊόντα του Final Four καθώς και πολλά δώρα από τους Χορηγούς μας, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και παράλληλες εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα

».

Όλες οι πληροφορίες θα βρίσκονται στο Επίσημο site της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το οποίο θα ενημερώνεται συνεχώς: www.olympiacosbc.gr


































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ