NBA

Οι GM του NBA προβλέπουν τους Μπακς πρωταθλητές, επική κόντρα Αντετοκούνμπο - Ντόντσιτς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 2022 MORRY GASH/AP IMAGES

Τους Μιλγουόκι Μπακς βλέπουν πρωταθλητές οι 30 GMs του NBA, που απάντησαν Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς στην ερώτηση "με ποιον παίκτη θα ξεκινούσες την ομάδα σου".

Η ετήσια ψηφοφορία των GM των 30 οργανισμών του NBA δημοσιεύθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (4/10) και σε αυτή, οι Μπακς είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Βλέπετε, το 43% των GM ψήφισε την ομάδα του Μιλγουόκι ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (25%), τους Λος Άντζελες Κλίπερς (21%) και τους Μπόστον Σέλτικς (11%) να ακολουθούν.

Στην ερώτηση "ποιος θα αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου", ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε το 48%, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ακολουθεί με 34% και τους Τζοέλ Εμπίντ (Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς) στο 14%) και τον Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) στο 3%.

Όσο για τον παίκτη με τον οποίο θα ξεκινούσαν την ομάδα τους, αν μπορούσαν να υπογράψουν οποιονδήποτε, οι απαντήσεις ήταν μόλις δύο. Το 55% επέλεξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το υπόλοιπο 45% τον Λούκα Ντόντσιτς!

Ο Στεφ Κάρι με 52% είναι ο παίκτης που αναγκάζει τους προπονητές να κάνουν τις περισσότερες προσαρμογές όταν τον αντιμετωπίζουν, ενώ ο ίδιος παίκτης με 72% θεωρείται ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ στη Λίγκα. Ο Ντέβιν Μπούκερ με 45% είναι ο καλύτερος σούτινγκ γκαρντ, ο Κέβιν Ντουράντ με 45% ο καλύτερος σμολ φόργουορντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 86% ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ και ο Νίκολα Γιόκιτς με 79% ο κ,αλύτερος σέντερ.

Οι Καβαλίερς με 41% έκαναν τις κορυφαίες κινήσεις της offseason (απέκτησαν τον Ντόνοβαν Μίτσελ από τους Τζαζ), ενώ ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 28% ψηφίστηκε ως η πιο υποτιμημένη κίνηση του καλοκαιριού.

Οι Κλίπερς με 41% ψηφίστηκαν ως η ομάδα που θα εμφανιστεί πιο βελτιωμένη, ενώ ο Πάολο Μπανκέρο συγκέντρωσε το 79% των ψήφων για το βραβείο του κορυφαίου ρούκι της χρονιάς. Το 57% ψήφισε τον Αντετοκούνμπο ως τον κορυφαίο international μπασκετμπολίστα, ενώ ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά με 45% χαρακτηρίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης εκτός NBA, με τον Νίκολα Μίροτιτς (28%) και τον Βασίλιε Μίτσιτς (21%) να ακολουθούν και τους Έντι Ταβάρες - Σάσα Βεζένκοβ να συμπληρώνουν την εξάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 48% ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος αμυντικός της Λίγκας και με 41% ο πιο ευέλικτος αμυντικός, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς με 69% θεωρούνται η πιο αμυντική ομάδα.

Το 52% επέλεξε τον Έρικ Σπόλστρα των Μαϊάμι Χιτ ως τον κορυφαίο προπονητή, ενώ τέλος, το 52% πήγε με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ως την πιο διασκεδαστική ομάδα.

Δείτε αναλυτικά το NBA GM Survey εδώ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ