ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Γάλλοι γράφουν για προσέγγιση σε Κολέ

Οι Γάλλοι γράφουν για προσέγγιση σε Κολέ

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός μέσα στο Σαββατοκύριακο προσέγγισε την περίπτωση του Γάλλου προπονητή, Βενσάν Κολέ, παίρνοντας αρνητική απάντηση. Είναι κόουτς τόσο στη Στρασμπούρ, όσο και στην Εθνική Γαλλίας.

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα , η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέγγισε μέσα στο Σαββατοκύριακο τον 51χρονο Γάλλο τεχνικό, Βενσάν Κολέ, ο οποίος έχει συμβόλαιο τόσο με την Στρασμπούρ, όσο και με την Εθνική Γαλλίας. Όντας ομοσπονδιακός τεχνικός της πατρίδας του, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης το 2013 στα γήπεδα της Σλοβενίας με τους "τρικολόρ", ενώ πρόσφατα στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες προσέγγισαν την περίπτωση του Βενσάν Κολέ, αλλά η απάντηση της πλευράς του Γάλλου τεχνικού ήταν αρνητική. "Η απάντηση μου ήταν ξεκάθαρη και οριστική: Όχι. Ο Βενσάν είναι… αδιαπραγμάτευτος, εκτός αν δοθεί μία πολύ πολύ πολύ υψηλή αποζημίωση", ήταν τα λόγια του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας, Martial Bellon.

Πέρα από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, ο Βενσάν Κολέ δεν είναι ελεύθερος, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Στρασμπούρ. Όπως έχουμε αναφέρει στο Sport24, φαβορί για την θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό είναι ο Μίλαν Τόμιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ