STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βγήκαν οι διαιτητές των ημιτελικών, καμπάνα στους διαιτητές του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Οι τρεις διαιτητές του 1ου τελικού της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Οι τρεις διαιτητές του 1ου τελικού της Α1 Γυναικών EUROKINISSI

Την Τρίτη (18/5) ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των τριών πρώτων αγώνων των ημιτελικών της Stoximan Basket League, με τους διαιτητές του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να τιμωρούνται με δύο αγωνιστικές για το λάθος με το αντικανονικό μπλοκ του Ντάριλ Μέικον. Τιμωρία μέχρι το τέλος της σεζόν για την τριάδα του 1ου τελικού της Α1 Γυναικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Την Τρίτη (18/5), μετά από το τέλος της Συνέντευξης Τύπου για τους ημιτελικούς και τελικούς της Stoiximan Basket League, η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές της ημιτελικής φάσης. Το σοβαρό λάθος μάλιστα που έκαναν οι τρεις διαιτητές (Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πουρσανίδης, Νίκος Τζιοπάνος) του τρίτου προημιτελικού της Stoiximan Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ έφερε την άμεση αντίδραση της ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Το γεγονός πως η τριάδα δεν καταλόγισε το καλάθι του Ζερμέιν Λαβ μετά το αντικανονικό μπλοκ του Ντάριλ Μέικον έφερε την απόφαση της ΚΕΔ/ΕΟΚ για τιμωρία δύο αγωνιστικών, στους διαιτητές του αγώνα. Όπερ και σημαίνει πως δεν πρόκειται να σφυρίξουν στις πρώτες αναμετρήσεις των ημιτελικών της Stoiximan Basket League.

Θυμίζουμε πως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ηλίας Κορομηλάς αναγνώρισε το λάθος του και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αποφάσεις δεν πάρθηκαν όμως μόνο γι αυτόν τον αγώνα, αλλά και για τον 1ο τελικό της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Εν προκειμένω, η τιμωρία αφορά για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, κάτι που συνεπάγεται πως η Βάσω Τσαρούχα, ο Αργύρης Καλδίρης και ο Γιώργος Ανδρικόπουλος θα επιστρέψουν στην δράση με τη νέα σεζόν.

Οι διαιτητές των τριών πρώτων παιχνιδιών για τα ημιτελικά:

Game 1

Τετάρτη 19 Μαϊου

ΟΑΚΑ 21.15 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Καρακατσούνης-Παναγιώτου-Ζαχαρής (Ελευθεριάδης)

Πέμπτη 20 Μαϊου

Λαυρίου 21.00 Λαύριο-Προμηθέας Πάτρας Αναστόπουλος-Πουρσανίδης Κ.-Κάρδαρης (Ντίνος)

Game 2

Παρασκευή 21 Μαϊου

ΟΑΚΑ 21.15 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Παπαπέτρου-Συμεωνίδης-Θεονάς (Βιδάλης)

Σάββατο 22 Μαϊου

Δ. Τόφαλος 18.00 Προμηθέας Π.-Λαύριο Σχινάς-Σώμος-Σταματόπουλος (Πίγκας)

Game 3

Κυριακή 23 Μαϊου

ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Μάνος-Πιτσίλκας-Τσώνος (Δεσάρτης)

Δευτέρα 24 Μαϊου

Λαυρίου 20.00 Λαύριο-Προμηθέας Π. Πουρσανίδης Γ.-Ψαριανός-Μαλαμάς (Τεφτίκης)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ