STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Κορομηλάς παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη

Ο διαιτητής Ηλίας Κορομηλάς
Ο διαιτητής Ηλίας Κορομηλάς EUROKINISSI

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Κορομηλάς παραδέχθηκε το λάθος που έκανε στο μπλοκ του Ντάριλ Μέικον στον Ζερμέιν Λαβ, ζητώντας συγγνώμη από τον Άρη Λυκογιάννη και τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ πήρε το εισιτήριο για τους "4" της Stoiximan Basket League μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ (87-81), οι φιλοξενούμενοι έχουν όμως κάθε δικαίωμα να φωνάζουν για τον μη καταλογισμό του καλαθιού του Ζερμέιν Λαβ στα 32.8'' για το τέλος, μετά το αντικανονικό κόψιμο του Ντάριλ Μέικον.

Όπως εξήγησε ο Άρης Λυκογιάννης, ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει ένσταση, το οποίο πάντως παραδέχθηκε ο Ηλίας Κορομηλάς λίγα λεπτά μετά το φινάλε του ντέρμπι. Ο έμπειρος διαιτητής αναγνώρισε το λάθος του και -προς τιμήν του- έσπευσε να απολογηθεί στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την απόφαση που πήρε, κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, καθώς έφευγε από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων πέρασε από το σημείο που ήταν σταθμευμένο το πούλμαν των ασπρόμαυρων και ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας πως επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος.

Αργότερα -οι πληροφορίες αναφέρουν ότι- είχε επικοινωνία με τα μέλη της ΚΕΔ, όπου παραδέχθηκε επίσης την λανθασμένη κρίση και απόφασή του, σε τόσο κρίσιμο σημείο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ