NBA

Οι Χοκς "κλείδωσαν" τον Χέρτερ με 4ετές συμβόλαιο αξίας 65 εκατ. δολαρίων

Ο Κέβιν Χέρτερ με την φανέλα των Χοκς
Ο Κέβιν Χέρτερ με την φανέλα των Χοκς Ⓒ 2021 JOHN BAZEMORE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Χέρτερ συμφώνησε με τους Χοκς σε τετραετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 65 εκατ. δολαρίων και έγινε το τελευταίο μέλος του νεανικού ρόστερ της ομάδας που ανταμείφθηκε για την εξέλιξή του

Οι Χοκς θέλουν να χτίσουν μία ομάδα για χρόνια. Ο Κέβιν Χέρτερ ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το πλάνο. Ο συνδυασμός αυτών των γεγονότων ήταν αρκετός ώστε οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν για πρόωρη επέκταση συμβολαίου για τέσσερα χρόνια έναντι 65 εκατ. δολαρίων.

Ο Χέρτερ είναι ο τρίτος παίκτης της ομάδας που έγινε ντραφτ από τους Χοκς και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τα "Γεράκια" την τελευταία διετία μετά τους Τρέι Γιανγκ και Τζον Κόλινς, ενώ το ίδιο διάστημα η Ατλάντα έχει προσφέρει ακόμα πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Κλιντ Καπέλα και απέκτησε με πολυετή συμβόλαια ως free agents τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Ντανίλο Γκαλινάρι.

Την σεζόν 2020/21 ο Χέρτερ είχε 11.9 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ μέσο όρο με 36.3% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ